Hundige strand familie camping

 

Profil

Hundige Strand Familiecamping er den helt rigtige ferieløsning for dig, der både ønsker at kunne svømme i bølgerne og opleve de uendelige mængder af kultur og liv, som København kan tilbyde.

Hundige Strand Familiecamping er Danmarks ældste eksisterende campingplads, og med sin placering ned til Køge Bugt er vores gæster altid omgivet af fred og ro og en smuk natur.

Campingpladsen består af to campingarealer – Landsiden, der har 160 enhedspladser, og Strandsiden, der har 50 campingenheder. Året rundt modtager vi gæster fra hele Europa, Australien og Amerika, og de benytter flittigt vores teltplads, hytter og autocamper park.

Vi har noget for enhver smag

På pladsen sætter vi pris på, at der altid er en afslappet og familiær stemning, så alle føler sig glade og tilpas, når de besøger os. Vi er ikke en campingplads, der har store forlystelser og badeland, men til gengæld befinder vi os tæt på et pulserende byliv. Med korte afstande til København, Køge og Roskilde, er der rig mulighed for at opleve bylivets glæder, hvad enten du ønsker at besøge museer, teater, shopping center eller natteliv.

På Hundige Strand Familiecamping er du og dine familie således sikret et fornøjeligt ophold.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen