telttur

Telttur

Teltpladser i naturskønne oplevelser


Ferietid er lig med istid, afslapning og gode oplevelser. Har du planer om, at tage familien med på telttur i Danmark, så står vi klar hos Hundige Strand Familiecamping til, at give jer den allerbedste ferieoplevelse. Vi ved der er mange teltpladser Danmark byder på, men vi vil vove, at påstå at vores er én af de bedste.

Vi har bl.a. et særskilt område til cykelcamping med alle de faciliteter I har brug for. Nogle af de ting vi tilbyder er:

  • Fællesgrill med borde og stole på cykelarealet
  • Survivalkit til cykelreparation
  • Opholdsstue/TV-stue, hvis vejret driller
  • Køkken med ovn og gasblus samt opvask
  • Vaskeri og tørremulighed

 

Når I planlægger jeres ferie kan I finde Teltpladser Sjælland rundt, men vi mener at HSFC ligger det mest optimale sted med alle de faciliteter I har brug for, samtidig med at vi er placeret tæt på vandet.  Vores teltpladser ligger i god cykelafstand til større byer som København, Roskilde og Køge, der alle indbyder til gode mindefulde ferieoplevelser I kan tage med hjem i rygsækken.

Vi giver jer et familievenligt sted til, at finde de rigtige teltpladser i Danmark for jer hos Hundige Strand Familiecamping. 

Hyggelige rammer skaber jeres gode ferie

Vi giver jer hyggelige rammer til, at skabe den perfekte familieferie. Vores arealer ligger i dejlige naturskønne omgivelser med fredelige grønne områder og en dejlig strand. Vores service er altid i top og vi lægger stor vægt på, at vores gæster føler sig godt tilpas.

Hos Hundige Strand Familiecamping har vi skabt et hyggeligt feriested til dig og din familie og vi har bl.a. en TV-stue, hoppepude til børnene og et nyt vaskeri.

Vi sætter stor pris på at høre vores kunders mening. Deres ris og ros gør, at vi kan give gæsterne den bedste ferieoplevelse. Gitte Sattrup skriver eksempelvis på Facebook:

”Hundige strand familiecamping skal have 5 stjerner for at være Danmarks hyggeligste og skønneste campingplads. Pladsen ejes og drives af nogle af de sødeste mennesker, der altid er klar med en hjælpende hånd og giver pladsen sin uimodståelige charme. Uden tvivl et besøg værd. Tak for en sjov og god sæson, vi ses til næste år”.

Læs flere anmeldelser på vores facebook side

Kontakt os om jeres næste telttur

Vi glæder os til at byde jer velkommen til vores dejlige campingplads og de mange faciliteter for hele familien. Mød os på Hundige Strandvej 72 i Greve eller kontakt os på Telefon: 20218584 og mail: info@hsfc.dk.  


Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen