telt camping

Telt camping

Hundige Strand Familiecamping tilbyder telt camping i naturskønne omgivelser

Ønsker I en afslappet og rolig ferie i familiære omgivelser, med mulighed for at bade på stranden og nyde den danske sommer, så er Hundige Strand Familie Camping stedet for jer. Hos os kan I holde ferie med jeres eget medbragte campingtelt.

Teltcamping lige ned til stranden, men tæt på alle storbysfristelserne

Når I tager på camping i telt hos os, finder I alt hvad I skal bruge lige i nærheden – uden den hyggelige atmosfære på teltpladsen bliver forstyrret.

Vores campingplads ligger lige ned til den 8 km lange Køge Bugt, hvor hele familien kan slå sig løs på de smukke, brede sandstrande. For de mere erfarne svømmere, er der også havnebadet i Køge Marina, som åbnede i 2015 i samarbejde med Køge Svømmeland.

Kun 1 km fra pladsen ligger Hundige Station, hvor der er S-tog forbindelse til Københavns Hovedbanegård hvert 10. minut. Herfra er der rig mulighed for at tage på udflugter til Tivoli, Strøget eller en tur i Nyhavn.

Vi har de perfekte rammer for jeres ferie med telt camping

Når vi byder jer velkommen til vores campingplads, sørger vi for at finde den bedste plads efter jeres behov, uanset hvor stort eller lille jeres campingtelt er. Når I er faldet til, så er det ellers bare med at gå på opdagelse på vores 100 m2 – hvor I blandt andet kan finde:

  • Fælles grillpladser med borde og stole
  • Køkkener og tv-stue
  • Hoppepude og andet sjov for børnene
  • Park og skov, med fred og ro
  • Vandre- og cykelstier
  • Nyt vaskeri, og tørremuligheder


Vi har også et stort udvalg af madoplevelser og take-away muligheder lige omkring pladsen. Her ligger blandt mange andre:

  • Hundige Kro
  • Jin Jiang, som er en Kinesisk restaurant
  • Cheng’s Køkken som er en hyggelig restaurant med Sushi
  • Køge Bugt Kro, som har en berømt wienerschnitzel der varmt kan anbefales.


Der er borde og stole på fællesarealerne, hvor I kan tage jeres mad med hen, når ikke I vil sidde ved jeres campingtelt. Men hold øje med at egernene ikke kommer og stjæler jeres mad.

I kan læse meget mere om telt camping på Hundige Strand Familie Camping her.

Hundige Strand Familiecamping er Danmarks ældste camping plads

Vi har siden 1926 budt vores gæster velkommen med smil og hygge, i vores smukke omgivelser. Vi sørger altid for at gøre sommeren ekstra speciel her hos os, og vægter god service rigtig højt.

”Hundige strand familiecamping skal have 5⭐for at være Danmarks hyggeligste og skønneste campingplads. Pladsen ejes og drives af nogle af de sødeste mennesker, der altid er klar med en hjælpende hånd og giver pladsen sin uimodståelige charme. Uden tvivl et besøg værd. Tak for en sjov og god sæson, vi ses til næste år. ” Gitte.

Hvis I har spørgsmål til jeres tur på camping med telt eller vores faciliteter, kan I ringe til os på telefon 20 21 85 84 eller sende os en mail på info@hsfc.dk.

Vi glæder os til at se jer på Hundige Strandvej 72 i Greve.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen