strand camping sjælland

Strand camping Sjælland

Naturskøn campingferie med central beliggenhed

Hos Hundige Strand Familiecamping har du mulighed for at få en hyggelig ferie i de skønneste omgivelser. Vores centrale beliggenhed betyder, at vi kan tilbyde strand camping Sjælland, hvor der er oplevelser til hele familien – hvad end du ønsker en afslappet ferie i naturskønne omgivelser eller en ferie med mulighed for at opleve storbylivet i eksempelvis København, Roskilde eller Køge.  

Vi sørger for oplevelser til enhver smag

Hundige Strand Familiecamping er en af de mest velbesøgte og populære campingpladser i Danmark – og det er ikke uden grund. Vi tilbyder campingpladser på Sjælland ved vandet, lige ud til Køge Bugt, hvilket betyder at besøgende hos os, altid er omgivet af smuk natur og nem adgang til 8 km lang børnevenlig sandstrand. Vi har med andre ord den hyggeligste strand camping Sjælland kan tilbyde. 

Herudover tilbyder vi blandt andet også:  

 • Wi-Fi til hele campingpladsen 
 • Tilladelse til at medbringe hund 
 • Gode transportmuligheder – kun 20 min. med S-tog til Hovedbanegården 
 • Waves Shoppingcenter i gåafstand 
 • Leje af cykler 
 • Leje af hytter 
 • Leje af campingvogn 

Hos Hundige Strand Familiecamping har vi desuden åbent hele året rundt, hvilket betyder du kan besøge os, lige når det passer dig. Vi tilbyder eksempelvis vintercamping, som er blevet meget populært i den seneste tid.  

Flere muligheder for overnatning

Uanset om du og din familie ønsker en hyggelig weekendtur eller en længerevarende ferie, så er vi hos Hundige Strand Familiecamping altid klar til at byde jer velkommen.  

Vi tilbyder forskellige former for overnatning: 

 • Campingvogn – Vi har plads til hele 200 campingvogne. Hvis du ikke selv ejer en campingvogn, kan vi tilbyde dig at leje en hos os.
 • Autocamper – Vi har plads til 42 autocampere, og du har rig mulighed for både at tømme og påfylde frisk vand på din autocamper.
 • Telt – Vi har 20 teltpladser til dig, der ønsker en teltferie. Du har naturligvis adgang til strøm på hele teltpladsen.  
 • Hytte – Vi tilbyder leje af rummelige og hyggelige træhytter, hvis du og familien ikke er til den traditionelle campingferie i campingvogn eller telt. Alle vores hytter har køleskab og fryser, kogeplader og service. 

Vi tilbyder overnatning til enhver smag. Vores hyggelige træhytter har alle en terrasse, så du og familien har mulighed for at nyde et godt måltid i skønne omgivelser. På campingpladsen er der adgang til badefaciliteter, toiletter og el-faciliteter. Vi har således alt, du og din familie behøver, når I skal på den skønneste naturcamping Sjælland har at byde på.   

Vil du høre mere om strand camping Sjælland?

Hvis du ønsker mere information om Hundige Strand Familiecamping, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid til rådighed og er klar til at besvare dine spørgsmål, så du og din familie kan komme på den hyggeligste strand camping Sjælland tilbyder. 

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen