midlertidig bolig

Midlertidig bolig med mange muligheder

En midlertidig bolig er en oplagt løsning for dig, som har brug for et sted at opholde dig for en kortere periode i dit liv. På Hundige Strand Familiecamping tilbyder vi flere forskellige former for midlertidige boligløsninger med gode faciliteter, Danmarks bedste beliggenhed og mulighed for mange oplevelser, som du sent vil glemme.

Vi har de rette faciliteter til at gøre dit ophold komfortabelt

På Hundige Strand Familiecamping kan du både slappe af og få ordnet det praktiske. På campingpladsen kan du f.eks. benytte dig af vores vaskeri, hvor du kan vaske og tørre dit tøj. Du kan også gratis benytte dig af vores bade -og toiletfaciliteter, hvor du blandt andet har mulighed for at tage et dejligt varmt bad.
I fælleskøkkenet kan du tilberede et måltid mad til dig og din familie. Vi har både gasblus og ovn, så madlavningen gøres lidt nemmere for dig. Når dit måltid er klar, kan du nyde det i den tilhørende opholdsstue, hvor du kan smække benene op og tænde for fjernsynet.

Vi kan tilbyde dig Danmarks bedste beliggenhed

Er du til smuk natur, befinder campingpladsen sig lige ved Køge Bugt, hvor du finder mere end 8 km. børnevenlig strand. Du kan også benytte dig af, at campingpladsen ligger tæt på naturskønne cykelruter som blandt andet fører til København, Køge og Roskilde. Disse byer anbefaler vi en tur til, fordi der er mange kultur -og bytilbud, som er værd at besøge.

Transportmulighederne til og fra campingpladsen er gode, uanset om du er i bil eller med det offentlige. Hundige Station er f.eks. blot 800 meter væk, hvorfra du kan tage S-toget og på blot 20 minutter befinde dig midt i København. Campingpladsen befinder sig også tæt på en motorvejsafkørsel, så du har muligheden for hurtigt at komme frem og tilbage.

Er du nysgerrig på beliggenheden, kan du se, hvor vi holder til her.

Bolig -og campingløsninger til ethvert behov

Uanset om du skal på ferie, arbejde eller noget helt tredje, kan vi hjælpe dig med en midlertidig bolig København, som hver især har forskellige fordele og priser. Er du i tvivl om, hvilken midlertidig bolig- og campingløsning, der passer dig bedst, kan du finde yderligere information, her:

 

Midlertidig bolig - vi gør noget ekstra, så du føler dig hjemme

På Hundige Strand Familiecamping gør vi vores bedste for at give dig en god oplevelse. Derfor forsøger vi at finde præcis den campingplads, som du ønsker til dit telt, campingvogn eller autocamper.

Du har mulighed for at booke og bestille via linket øverst på siden.

Hvis der er noget specifikt, du forespørger, kan du altid henvende dig, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

Du finder vores kontaktinformationer her.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen