midlertidig bolig

Midlertidig bolig

Har du brug for en midlertidig bolig på grund af eksempelvis arbejde, tilbyder Hundige Strand Familiecamping en løsning.

Er du eksempelvis håndværker eller skal udføre anden form for kortvarigt projektarbejde i eksempelvis Købehavn. Giver vi dig muligheden for at bosætte dig i en af vores hytter eller i egen campingvogn, på en af vores pladser. Hvis projektet kræver flere medarbejdere og i derfor ankommer flere, kan vi tilbyde en af vores større hytter.

En kombineret ferie

Vores campingplads kan pryde sig med at være den eneste campingplads i København med badestrand. Det betyder at din midlertidig bolig København, har en af de bedste beliggenheder nær hovedstaden og den udsigt vi tilbyder ændre sig ikke i takt med årstiderne. Offentligt transport er ikke engang 1 km væk og både Roskilde, Køge og Malmø er i passende afstand fra dit midlertidige hjem. Vores åbningstider er tilpasset høj- og lavsæson, så der vil ikke være samme muligheder på camping pladsen hele året rundt. Trods en travl arbejdsdag, har du mulighed for at nyde stemningen og udsigten når tiden er til at smide benene op og holde fyraften.

En perfekt midlertidig bolig   

Hundige ligger i den sydvestlige del af Storkøbenhavn på Østsjælland. Beliggenheden er skøn, fordi vi ligger ud til Køge bugt og du skal ikke bevæge dig langt ind i byen før du finder Waves, et af Danmarks største shopping centre. Din bolig vil hos os være i form af et telt, en hytte, en campingvogn eller en autocamper, så det er bare at vælge det der passer bedst. Vores campingplads er derfor et godt alternativ til en midlertidig bolig, hvis du skal arbejde projektorienteret på Sjælland eller lige over broen i Sverige.

Find vores åbningstider og priser på hjemmesiden, og du kan ringe til os på 43903185.  

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen