Leje af campinghytte fra Hundge Strand Familiecamping

Leje af campinghytte

Komfortabel campingferie for hele familien

CampinghytterEr du interesseret i en campingferie for hele familien i skønne omgivelser tæt på natur, by og kulturtilbud, men samtidig efterspørger komfortable boligforhold? Så er Hundige Strand Familie Camping værd at besøge. Vores campinghytte udlejning er perfekt for dig og din familie, fordi du får den fulde campingoplevelse uden, at det bliver for primitivt.

 

Ved leje af campinghytte er du sikret et komfortabelt ophold

Vores campinghytter indeholder meget forskelligt inventar, herunder dyner, spiseborde, kaffemaskine og køleskab med mere. Selvom du er på campingferie, behøver du med vores campinghytter ikke at undvære hverdagens bekvemligheder. Hvis du ønsker at starte eller slutte dagen med et dejligt brusebad, skal du ikke gå langt, før du finder campingpladsens toiletbygning med både bade -og toiletfaciliteter. Så ønsker du afslapning og et afbræk fra hverdagen i smukke og rolige omgivelser samtidig med, at du har mulighed for at bo og sove komfortabelt, er vores campinghytter en ideel mulighed.

Lej campinghytte med skøn beliggenhed og mange muligheder

Vi er stolte over vores dejlige campingplads, og vi er sikre på, at vi har Danmarks bedste beliggenhed. Campingpladsen er nemlig omgivet af mange muligheder for aktiviteter, uanset om du foretrækker at slappe af eller ønsker at opleve noget.
Campingpladsen ligger tæt på Køge Bugt. Her finder du mere end 8 kilometer børnevenlig strand, som er oplagt at besøge på en varm sommerdag, hvor du kan køle af i vandet og slappe af i sandet. Er du til vandre- eller cykelture, hjælper vi meget gerne til med at informere dig om, hvor du finder de gode ruter. Derudover tilbyder vi også cykeludlejning til fornuftige priser, så du slipper for at slæbe cyklen med hjemmefra.

Der er mange muligheder for shopping. Waves shoppingcenter med 110 moderne butikker, finder du i gåafstand fra campingpladsen. Hvis du ønsker et smut til storbyen, ligger vi også 800 meter fra S-toget, hvor du på blot 20 minutter kan befinde dig i København. Vi anbefaler også en tur til enten Køge, Roskilde, Helsingør eller Malmø, hvor der er mange kulturtilbud at opleve. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med gode råd til aktiviteter og ting at se.

Hvis du ønsker at vide mere om de mange muligheder, både på og uden for campingpladsen, kan du finde dem her.

Alle former for campingferie

Uanset om du ønsker at benytte dig af en af vores campinghytter, eller om du foretrækker andre former for camping, er det hele muligt på Hundige Strand Familiecamping. Vi mener nemlig, at der skal være campingmuligheder til alle uanset budget og præferencer.
Derfor tilbyder vi, udover vores campinghytte, følgende campingmuligheder:

 

Er du og din familie klar til en skøn campingferie?

Om du ønsker leje af campinghytte eller en af vores andre former for campingferie, er der plads året rundt. Du kan altid undersøge, hvorvidt vi har ledige pladser og booke den campingform du ønsker ved at benytte linket øverst på siden.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores campinghytter, campingplads, booking eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du finder vores kontaktinformationer her.

 

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen