Leje af campinghytte fra Hundge Strand Familiecamping

Leje af campinghytte

Campinghytter

Der findes næppe noget så herligt som at nyde sin ferie på en af landets mange campingpladser.

Hører du til blandt de mange, der endnu ikke ejer en campingvogn, anbefaler Hundige Strand Familiecamping leje af campinghytte på vores fantastiske campingplads, der ligger lige ned til Køge Bugt.

Her finder du simpelthen alt det udstyr, som en ordentlig ferie kræver for ikke at blive for primitiv. Vores hytter er nemlig udstyret med både dyner, spiseborde, kaffemaskine, køleskab, ja alt hvad en husholdning kræver.

Lej campinghytte med gratis brusebad

Der er dog ikke indlagt vand i vores campinghytter, men 20 meter fra hytterne finder du en vandpost til fri afbenyttelse. Ønsker du at starte dagen med et frisk brusebad, kan du benytte vores lækre badefaciliteter, som er placeret ved campingpladsens toiletbygning. De er til gratis afbenyttelse, så længe du bor i en af vores campinghytter.

Udenfor alle vores campinghytter finder du en lækker terrasse med havemøbler, hvorfra du kan nyde de grønne omgivelser, som Hundige Strand Familiecamping befinder sig i. Har du medbragt mindre børn, kan du helt uden beregning låne både børnestole og børnesenge, så længe du lige husker at gøre opmærksom på det ved bestilling af hytten.

Læs gerne mere om vores muligheder for autocamper København.

Få mere information om leje af campinghytte

Så hører du til blandt de mange danskere, som finder teltet for primitivt, så anbefaler Hundige Strand Familiecamping, at du lejer en af vores mange campinghytter hvor i, der findes alt det udstyr en god ferie kræver. Du finder næppe en anden måde at holde ferie på, hvor dig og din familie kan koble af i så rolige og hyggelige omgivelser til så billig en pris.

Ønsker du at høre mere om leje af campinghytte på Hundige Strand Familiecamping, så kontakt os på telefon 43 90 31 85 eller via kontaktformularen nederst på siden.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen