Ishøj Campingplads

Ishøj Campingplads 

Den perfekte kombination af strand- og storbyferie 

Hos Hundige Strand Familiecamping kan vi tilbyde den perfekte ferieløsning til dig, der ønsker en blanding af afslapning og kulturoplevelser på din ferie. Vores centrale beliggenhed betydernemlig, at du har både Køge Bugt og Københavns byliv lige i nærheden.  

På Ishøj campingplads har du mulighed for at tilbringe ferien på en hyggelig og familievenlig campingplads og få en ferieoplevelse, du aldrig glemmer.  

Få kvalitetstid med familien

På Ishøj campingplads har vi sørget for, at der er rig mulighed for aktiviteter til hele familien, så du og din familie kan skabe gode minder sammen.  

På campingpladsen tilbyder vi eksempelvis:  

 • Børnevenligt område 
 • Udlejning af cykler 
 • Udlejning af hytter 
 • Fri passage til Køge Bugt med 8 km børnevenlig strand 
 • Områder med vandre- og cykelstier 
 • Dagligvarebutik, bager, restaurant og grill lige i nærheden 
 • Gåafstand til Waves Shoppingcenter 

Vi har alt, hvad børn og voksne skal bruge for at få en mindeværdig ferie sammen. Oplev selv vores hyggelige campingplads eller læs mere om camping Ishøj her.

Mange muligheder for gode oplevelser

Hundige Strand Familiecampings beliggenhed gør, at du har kort transporttid til en lang række spændende attraktioner, hvis du og din familie ønsker at opleve mere end campingpladsens tilbud. Det er derfor et oplagt tilbud til dig, der ønsker en hyggelig Sjælland camping med mulighed for at komme vidt omkring.  

Vi kan blandt andet varmt anbefale, at du besøger:  

 • København – Seværdigheder, kulturoplevelser og storbyliv 
 • Køge – Vandland, havnemiljø og Kjøge Mini-By 
 • Roskilde – Domkirken, Vikingemuseet og fjorden 
 • Helsingør – Kronborg og den gamle bydel 
 • Malmø – Shoppingmuligheder og Turning Torso 

Mulighederne er mange og vores centrale placering gør, at det kun er fantasien, der sætter grænser for din ferie. Hvis du har brug for inspiration til aktiviteter eller seværdigheder, der skal opleves, står vi altid klar med gode idéer til din Ishøj camping. 

Vælg den overnatning du foretrækker

Hos Hundige Strand Familiecamping har du og din familie mulighed for at vælge lige præcis den overnatningsform, I er mest trygge ved.

Vi tilbyder både overnatning i:


Hvis du ønsker en ferie i campingvogn, men ikke selv ejer en, kan du selvfølgelig leje en hos os, ligesom du kan leje en af vores hyggelige feriehytter, som er perfekt til dig, der søger Ishøj campinghytter. Hos os finder du overnatningsmuligheder til enhver smag.

Vil du vide mere om Ishøj campingplads?

Hvis du vil vide mere om Ishøj campingplads, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at få en uforglemmelig ferie på den hyggeligste campingplads Ishøj kan tilbyde.

Du finder vores kontaktoplysninger her.

Ønsker du at booke med det samme, kan du gøre det her.

 

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen