hytter til leje

Hytter til leje

Hos Hundige Strand Familiecamping har vi mange forskellige overnatningsmuligheder

Kan I godt lide tanken om at tage på campingferie, hvor I vågner op til lyden af vinden i træerne, at sidde omkring campingbordet med jeres morgenkaffe og duften af solen der varmer græsset op? Er I samtidig mere komfortable med at sove i en rigtig seng og kunne lukke en dør bag jer? Hos Hundige Strand Familiecamping har vi både campingvogne og hytter til leje, så vi kan imødekomme enhver campists behov.

Lej en hytte og nyd campinglivet

Hos Hundige Strand Familiecamping har vi hytteudlejning, som kan være med til at forsøde campingtilværelsen. Alle vores hytter er indrettet med en række faciliteter, der gør jeres ferie så nem og afslappende som muligt. I vores hytter finder I et fuldt funktionelt køkken, hvor I kan lave lækker hjemmelavet mad og brygge morgenkaffe. Køkkenet kommer bl.a. med kaffemaskine, kogeplader, køle-/ fryseskab, gryder og service til 4-6 personer.

Derudover er der en terrasse med havemøbler, hvor I kan nyde det gode vejr. Hvis vejret, i mod al forventning, ikke holder tørt, så kan I søge ly inde i hytten og tage et spil kort eller hygge jer med en film. En god nattesøvn er også vigtigt på ferien, så vi har sørget for komfortable senge, dyner og hovedpuder, så I altid er friske og veludhvilede. For et mindre beløb er I også meget velkomne til at tage jeres firbenede ven med på ferie.

Andre overnatningsmuligheder

Vi er selvfølgelig en campingplads, der tilbyder flere former for overnatningsmuligheder, så alle der har lyst, kan være med. Hos os har I mulighed for at leje en campingvogn, eller tage jeres egen med, som I kan opstille på en af vores mere end 200 campingenheder.
Telte er selvfølgelig også meget velkomne. Hos Hundige Strand Familiecamping har vi 20 teltpladser fordelt på 100 kvm, så der masser af plads til at I kan stille jeres medbragte telt op. Den store teltplads gør desuden, at der er en god balance mellem privatliv og fællesskab.

I kan læse mere om vores faciliteter og mulighed for teltovernatning her.

Til alle vores campingenheder er der desuden adgang til strøm, så I har mulighed for at oplade elektroniske apparater, som I har lyst til.

Jeres behov er vigtige for os

Vi går op i, at både børn, forældre og bedsteforældre får den bedste oplevelse på ferien. Derfor tilbyder vi en række services, der skal give jer den bedste start på ferien.

  • Når I ankommer til campingpladsen, gør vi vores bedste for at finde den helt rigtige campingplads, der passer til jer.
  • Medbringer I et telt, en autocamper eller en campingvogn, der er ekstra stor, sørger vi for at I får en campingenhed, der passer til størrelsen.
  • Har I booket en hytte, står vi klar til at vise jer hen til netop den hytte I skal bo i.

 

Har I særlige forespørgsler, kan I under bookingen skrive en kommentar, og så sørger vi for at det står klar når I ankommer. Vi kan bl.a. sørge for børnesenge og - stole m.m.  

Hundige Strand Familiecamping tilbyder mere end hytter til leje

Udover en række forskellige overnatningsmuligheder, tilbyder vi også udlejning af cykler, naturskønne omgivelser, 8 km børnevenlig badestrand samt nem adgang til offentlig transport, der bringer jer ind til København på kun 20 minutter. Hos os finder I en passende kombination af natur og storbyliv, så der bør være rig mulighed for at opfylde alle de behov og ønsker I står med til jeres ferie.

Har I spørgsmål til vores faciliteter eller aktiviteter er I velkomne til at læse mere på vores hjemmeside eller kontakte os på telefon eller e-mail.

I kan finde vores kontaktoplysninger her.

 

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen