Helårscamping

Helårscamping

Helårscamping - Hundige Strand Familiecamping har åbent hele året

Camping i den danske sommer er en stor fornøjelse, men camping andre tider på året kan også give en helt speciel oplevelse. I foråret kan man opleve blomsterne titte frem, og man kan gå en kølig aften tur på stranden. Om efteråret er der nogle smukke farver på de omkringliggende træer, hvor bladende langsomt falder af. Desuden er det en skøn oplevelse at se sneen dale, alt i mens man ligger i sin autocamper eller i en af vores campinghytter, og drikker en varm kop kakao, eller spiller et spil. Alt dette er muligt hos Hundige Strand Familiecamping, da vi har åbent hele året. Vi tilbyder helårscamping Sjælland til dem, der vil have en anden slags campingoplevelse.

En helårscamping København, kan give dig mange gode oplevelser

Hundige Stand Familiecamping er den eneste campingplads, der både ligger så tæt på København, og samtidig har en badestrand. Her kan du bade hvis du kommer i de varme måneder, eller hvis du skulle være til vinterbadning. Desuden ligger Waves shopping center lige ved stationen 850 m væk, og her har de løbende arrangementer hele året, for både børn og voksne som man kan deltage i. Fra stationen kan man desuden tage direkte fra camping-idyllen til byen på kun 20 minutter. Der er også meget kort afstand til storbyer som eksempelvis det nyrenoverede Køge og Roskilde. Du kan derfor på kort afstand, finde oplevelser som eksempelvis:

  • Museer
  • Teater
  • Natteliv
  • Storcentre
  • Events
  • Strand

 

Prøv at campe på Hundige Strand Familiecamping, vi tilbyder rimelige helårscamping priser

Hvis du camper hos os, kan du vælge at komme i autocamper, telt eller leje en af vores hyggelige campinghytter. Vi har gode faciliteter, uanset hvad du vælger, og vi kan udleje forskellige ting såsom dyner og hovedpude, så du ikke skal tænke på at have plads til det i kufferten.helårscamping

Vi kan nævne mange flere fordele ved vores helårs campingplads København, men vi synes, det skal opleves. Vores priser er rimelige, og du kan få en meget lang ferie på vores campingplads for få penge.

Her kan du se vores priser.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil prøve at booke en helårscamping, eller hvis du skulle have nogle spørgsmål. Vi kan kontaktes på telefon: 20 21 85 84 eller på mail: info@hsfc.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen