Feriehytte Sjælland

Feriehytte Sjælland

Sjællands mest optimale placering

Campinghytter

Er du og din familie på udkig efter en feriehytte Sjælland som base for at udforske denne skønne landsdel, så er du landet på den rette side. Hundige Strand Familiecamping er placeret kun 800 m. fra s-togsstationen og med kort afstand til motorvejen. Dermed har I nem adgang til at udforske Sjællands mange spændende seværdigheder, samtidig med at I bor komfortabelt lige midt i et naturskønt område.

God mulighed for at opleve, hvad Sjælland har at byde på

Med vores både idylliske og centrale placering er vi én af de mest optimale campingpladser på Sjælland med hytter. Om du og din familie ønsker at opleve liv, kultur og storbystemning i København eller danmarkshistorie i en af de mindre sjællandske byer, så har I let adgang til dette med campingpladsens ideelle placering.

Vi kan blandt andet anbefale en tur til:

  • København – der byder på kultur og populære attraktioner såsom Tivoli og Nationalmuseet
  • Helsingør – ligger i det nordsjællandske med berømte Kronborg Slot og den historiske bymidte
  • Køge – som er Danmarks hyggeligste handelsby og bl.a. byder på svømmeland og miniby
  • Roskilde – med den monumentale domkirke, fjorden og de velbevarede vikingeskibe

Komfortable feriehytter Sjælland – komplet udstyret

Efter en dag med oplevelser i det sjællandske, kan I vende tilbage til hyggen i feriehytten, som vi har sørget for indeholder alt det nødvendige til en komfortabel ferie. Hver træhytte er udstyret med en køkkensektion, med alt hvad I skal bruge til at tilberede et velsmagende måltid. Der er to kogeplader, kaffemaskine, køleskab med lille frostboks, gryder, pander og service til 4 eller 6 personer.

Hvis vejret tillader det, er der desuden mulighed for at tilberede maden på grill og nyde middagen i aftensolen. Når solen er blevet erstattet af månen og der igen skal tankes op på energikontoen er vores campinghytter Sjælland klar med dyner, hovedpuder og gode madrasser. Skulle I have behov for det, kan børnestole og -senge lånes uden beregning, så også de små kan få en behagelig nattesøvn.

Få mere information om vores hytter her.

Gode oplevelsesmuligheder omkring feriehytte Sjælland

Hvis I er blevet mættede af at køre Sjælland tynd og i stedet ønsker en dag på og omkring den stemningsfyldte campingplads, er der også rig mulighed for dette. Vores campingplads ligger i naturskønne omgivelser direkte ned til Køge Bugt, som med en 8 km lang børnevenlig sandstrand indbyder til at både vandhunde og solslikkere kan få en fornøjelig dag. Ønsker I at bevæge jer ud i det omkringliggende rekreative naturområde, kan vi tilbyde cykeludlejning og hjælp til at finde de helt rigtige vandreruter.

Er I derimod mere til at ose i butikker, ligger et af Danmarks største shoppingcentre i gåafstand fra campingpladsen. Waves Shoppingcenter har noget for hele familien med 110 forskellige butikker, restauranter og en biograf, så der også er noget at lade sig underholde af på en regnvejrsdag.

Læs mere om de forskellige muligheder omkring vores campingplads hytte Sjælland her.

Kontakt Hundige Strand Familiecamping

Så hvis I kan lide livet og den summende atmosfære på en campingplads, men ikke er så vilde med idéen om at campere i telt eller campingvogn, kan vi tilbyde jer en hyggelig feriehytte Sjælland på Hundige Strand Familiecamping.

Vi står klar til at modtage jeres forespørgsel eller spørgsmål i forhold til hytte camping Sjælland. Så tøv ikke med at kontakte os her.

 

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen