Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Et feriehus for dig og hele familien

Hundige Strand Familiecamping tilbyder feriehusudlejning med gode faciliteter og en fantastisk beliggenhed for dig og hele din familie. Vores campingplads ligger tæt på mange forskellige oplevelsesmuligheder F.eks. smuk natur, hvor du både kan opleve strand og skov. Vi ligger også tæt på mange forskellige kulturtilbud og muligheder for byliv i de omgivne storbyer.

Hvorfor vælge en feriehytte frem for andre alternativer?

Hvis du vælger at benytte dig af vores feriehytte udlejning, er der mange fordele. Du og din familie er garanteret en god nats søvn, da der er sørget for komfortable madrasser, bløde dyner og hovedpuder i alle vores feriehytter. Hvis du ønsker at tilberede et måltid mad eller nyde Kontakt Hundige Strand Familiecamping for et godt tilbud på feriehus udlejning.morgenkaffen, er det også muligt, da der er inkluderet køkkeninventar i hytterne. Der er f.eks. kaffemaskine, køleskab, spiseborde, stole, en kommode til tøj samt diverse husholdningsprodukter. På den tilhørende terrasse har du mulighed for at slappe af sammen med familien i de tilhørende havestole.

Et valg af en af vores feriehytter, er derfor en oplagt mulighed for at få en dejlig ferie i skønne omgivelser til få penge.  

 

Campingmuligheder til ethvert behov

Dine muligheder for campingferie på Hundige Strand Familiecamping er mange. Uanset om du er til traditionel camping i telt, om du ønsker at bo i dit mobile hjem i form af en autocamper eller campingvogn, eller i stedet ønsker at tilbringe ferien i en feriebolig, kan du finde yderligere informationer om den form for camping, du ønsker, her:

 

Campingplads og feriehusudlejning med Danmarks bedste beliggenhed

Vores beliggenhed er Danmarks bedste – og det er vi stolte af. Campingpladsen ligger både tæt på storby, strand, skov og shopping samt gode kulturtilbud.

Med gåafstand til Køge Bugt har du både mulighed for at bade og nyde en dejlig dag på Hundige Strand sammen med familien. Hvis du foretrækker en dag i skoven, er det oplagt at tage på vandre -eller cykeltur og udforske de smukke omgivelser. Vi tilbyder cykeludlejning til favorable priser, så du ikke behøver medbringe cyklen.

Har du brug for at ferieshoppe, ligger campingpladsen kun 800 meter fra Waves. Her finder du 110 butikker i et moderne og hyggeligt shoppingcenter. Hvis du derimod er nysgerrig på kunst, kan du finde kunstmuseet Arken inden for gåafstand. Mulighederne for lokale aktiviteter er derfor mange, og vi hjælper gerne til med gode råd og planlægning.

Vil du se, hvor vi holder til, kan du finde vores placering på kortet her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Uanset om du ønsker mere information om vores feriehusudlejning, teltpladser eller lokalområdet, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

 

 

 

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen