Feriehusudlejning

Feriehusudlejning

Hold en god og billig ferie i vores herlige bjælkehytter

Der er intet så skønt som en dansk campingferie nær strand og skov langt fra storbyens jag. Men hører I til dem, der synes, at en teltferie er for primitiv, så skulle I overveje feriehusudlejning på Hundige Strand Familiecamping.

Her kan vi tilbyde hytter, der er udstyret med dyner og hovedpuder samt gode madrasser til en behagelig nattesøvn. Vores feriehusudlejning kan tilbyde spiseborde, stole samt kommode til jeres tøj.

Feriehusudlejning alle har råd til

Kontakt Hundige Strand Familiecamping for et godt tilbud på feriehus udlejning.Der er ikke indlagt vand i hytterne, men til gengæld finder I en vandpost 20m fra hytterne. Ønskes der vand til det daglige bad, så kan brusebadet på pladsen benyttes uden betaling, da det er indregnet i prisen. På terrassen udenfor kan solen nydes i vores lækre havestole, mens en pilsner, eller hvad man nu er til, skylles ned i god ro og orden.

Der er næsten tale om sommerhuse til leje, men prisen er bare nede på et niveau, hvor du ikke skal slagte sparegrisen for at få råd til at komme afsted.

I kan læse mere om vores feriehusudlejning på linket her.

Så ønsker du og din familie en ferie, der ikke koster spidsen af en bondegård, så kontakt Hundige Strand Familiecamping og lad os finde den rette hytte til dig og din familie.

Vi kan kontaktes på telefon 43 90 31 85 eller via kontaktformularen nederst på siden.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen