familie camping

Familie Camping

Oplev familie camping tæt på København med adgang til badestrand

Når ferietiden nærmer sig, er det med at finde et smukt sted, hvor der samtidig er fred og ro, så batterierne rigtig kan blive opladet.

På Hundige Strand Familiecamping tilbyder vi den perfekte familie camping til jer, der både vil have afslapning, badeture i Vor Herres eget bassin og ikke mindst muligheden for at nyde kulturtilbud i København,

Med sin placering ned til Køge Bugt er Hundige Strand Familiecamping en af de smukkeste campingpladser i Danmark. Dette er blot én af mange årsager til at vælge netop vores familie camping. Udover strand er pladsen også omgivet af flotte grønne områder, samt masser af vandre- og cykelstier.

Vores hytter er særdeles velassorterede, og på vores børnevenlige fællesarealer finder du blandt andet fælles grill, så du og din familie kan nyde din aftensmad under åben himmel.

Oplev de spændende omkringliggende byer, hold din ferie i en autocamper.

Til København på 20 min.

Vores familie camping giver dig som sagt også nogle helt andre muligheder, end mange andre steder kan tilbyde. Transporttiden til Københavns mange spændende attraktioner og kulturelle tilbud er på kun 20 minutter i tog, og der er dermed god mulighed for at pakke badetøjet væk og gå på eventyr i hovedstaden.

Så er I blandt de mange, der elsker at være en del af camping Danmark, så vælg et sted nær Københavns pulserende liv, der samtidig er rig på natur og fredelige omgivelser. Sådan er Hundige Strand Familiecamping.

Vil du læse mere om camping sjælland, så læs mere her.

Hvis du gerne vil vide mere om vores familie camping, kan du kontakte os på telefon 43 90 31 85 eller via kontaktformularen nederst på siden.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen