familie camping

Familie Camping

Hundige Strand Familiecamping er en børnevenlig campingplads

Sommeren nærmer sig og ungerne er begyndt at spørge: ”Hvor skal vi hen på ferie? ” - Svaret er Hundige Strand Familiecamping. Vi er en familiecampingplads, hvor der er plads til alle. Vi har aktiviteter for børn i alle aldre - også for deres forældre og bedsteforældre. Uanset om I er til masser af natur og frisk luft, eller om I er mere til det pulserende og livlige byliv, så kan I finde det hele hos os. Familie camping behøver ikke kun foregå i naturen. For hos os kan I kombinere det med kultur- og byliv, og på den måde få det bedste fra to verdener.

Når både børn og forældre holder ferie

For os er det lige så vigtigt, at børnene oplever at holde ferie, som det er at give forældrene en pause fra hverdagen. Vi har derfor aktiviteter som både børn og voksne kan være med til - og sammen om. At holde ferie kan være mange ting, men når man holder ferie som familie og tager på familiecamping, er det oplagt at kunne lave aktiviteter sammen. Hos Hundige Strand Familiecamping tilbyder vi derfor aktiviteter for hele familien:

  • 8 kilometer børnevenlig badestrand
  • Spændende vandre- og cykelstier, samt udlejning af cykler
  • Udendørsfaciliteter med grill
  • Naturskønne omgivelser

 

Udover at vi er omgivet af smuk natur, er vi placeret tæt på offentlig transport, der nemt kan bringe jer til Roskilde, Køge eller København m.v.

Familie camping ved havet

Mange campingpladser i Danmark tilbyder natur og åbne landskaber, hvilket kan være tillokkende for familier fra hele landet. Som den eneste campingplads i Københavnsområdet, kan vi tilbyde badestrand i gåafstand. Hundige Strand Familiecamping ligger nemlig lige ud til en 8 kilometer badestrand, hvor både børn og voksne kan slå sig løs i bølgerne og bygge sandslotte.

Familie camping ved storbyen

Selvom vi er placeret midt i smuk natur med hav, strand og dejlige vandreruter, så kan I nemt tage S-toget ind til Københavns hovedbanegård på kun 20 minutter. Her har I mulighed for at tage på kanalrundfart, gå en tur i Tivoli, besøge forskellige museer, parker, restauranter og en masse andet. Har I brug for idéer til, hvad I skal opleve mens I er i København, så skal I bare spørge os. Vi er klar med en masse gode forslag.

Hvis I er nysgerrig på, hvad I ellers kan opleve, mens I er på camping hos os så læs mere her.

 

Hundige Strand Familiecamping har familien i fokus

Vi forstår, at man som familie har brug for at indrette sig efter sine rutiner, og derfor kan det være udfordrende, når man tager på familie camping og der bliver lavet om på rutinerne. Derfor har vi sørget for, at uanset om I er en familie, der foretrækker at bo i telt, campingvogn, autocamper eller hytte, så har vi plads til jer. Det skal være nemt at holde ferie hos os.

Har I nogle spørgsmål til, hvordan I booker eller andre spørgsmål om mulighed for familie camping hos os, så kan I kontakte os her.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen