cykelferie i danmark

Cykelferie i Danmark

Oplev idylliske øjeblikke og få uforglemmelige minder med en cykelferie i den smukke danske natur

En cykelferie er en unik mulighed for, at komme rundt i den skønne danske natur og få anderledes natur- og familieoplevelser. Da cykelferie er en aktiv ferie, er det vigtigt at have et godt sted at gøre ophold, hvor du har mulighed for at slappe af og få en god nats søvn. Hos Hundige Strand Familiecamping, har du rig mulighed for at have en fast base, eller gøre ophold for en enkelt nat inden turen går videre. Som cykelcampingplads tilbyder vi forskellige faciliteter, som kan lette turen for dig og din familie.

Hos Hundige Strand Familiecamping, tilbyder vi

 • Fællesgrill med borde og stole
 • Udstyrssæt til cykelreparation
 • Restauranter i gåafstand
 • Indkøbs- og shoppingmuligheder lige ved siden af
 • Opholdsstue/TV-stue
 • Legeplads med hoppepude
 • Kort afstand til skov og badestrand
 • Køkken med ovn og gasblus samt opvask
 • Nyt vaskeri og tørremulighed
 • Cykler kan låses inde ved forespørgsel
 • Leje hyggelige hytter eller teltpladser

 

Hos Hundige Strand Familiecamping er vi medlem af Bed+Bike

Som certificeret Bed+Bike campingplads fra Dansk Turistfremme, tilbyder vi cykelvenlige overnatninger, hvilket betyder, at du her får den ro du har brug for inden turen på din cykelferie går videre. Vi har et særskilt område til cykelcamping, hvor der vil være rig mulighed for at komme i kontakt med andre cykelturister, samt få lavet små reparationer på din cykel.

Cykelferie i Danmark er for hele familien

Selvom der ofte køres mange kilometer på en cykelferie, som derfor kan være lig med ømme muskler og trætte ben, så er cyklingcamping for hele familien. Det er en oplagt mulighed for at opleve fællesskab og smukke naturoplevelser.

Naturen omkring Hundige Strand Familiecamping, byder på mange grønne områder, muligheder for at se dyr som egern og geder, og ligger tæt den børnevenlige badestrand ved Køge Bugt.

Du og din familie har også mulighed for, at slå et smut forbi større byer, da der både er gode cykelruter mod Roskilde og København. Her har familien stor mulighed for shopping og at opleve spændende kulturelle oplevelser.

Læs mere om din cykelferie her.

Cykelferie overnatning på Hundige Strand Familiecamping

Som cykelturist er det oplagt at medbringe eget telt, som kan sættes op på teltpladsen. Ønsker du og din familie dog at undgå, at skulle have eget telt med på cyklen som ekstra bagage, kan I med fordel booke en af vores hyggelige campinghytter. Derved slipper du og familien for at bære på telt og teltstænger, og I vil få en komfortabel seng og en dejlig hyggelig hytte at sove i. Så kan du og din familie være friske og udhvilet til cykelturens næste etape.

Det siger tidligere gæster om vores campingplads

Hos Hundige Strand Familiecamping ønsker vi, at sætte vores gæsters behov først. Det er derfor vigtigt for os at høre din mening, så vi hele tiden kan forbedre os. Tidligere gæster siger blandt andet:

Hundige strand familiecamping skal have 5 stjerner for at være Danmarks hyggeligste og skønneste campingplads. Pladsen ejes og drives af nogle af de sødeste mennesker, der altid er klar med en hjælpende hånd og giver pladsen sin uimodståelige charme. Uden tvivl et besøg værd. Tak for en sjov og god sæson, vi ses til næste år. (Gitte)

Følg os på Facebook og læs flere af vores skønne gæstevurderinger. Hos Hundige Strand Familiecamping bestræber os hele tiden på at forbedre os, og hører også gerne din mening.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen