Campingpladser Sjælland

Campingpladser Sjælland

Hundige Strand Familiecamping - En af de bedste campingpladser Sjælland

Mangler du den helt rigtige ferieløsning for dig og din familie? Så er Hundige Strand Familiecamping et godt bud. Vores campingplads kan opfylde alle ønsker og behov til en familieferie – lige fra hytter og autocampere i sommersolen til vintercamping og varm kakao. Uanset, hvilken tid på året du ønsker at holde ferie, er vi en af de bedste campingpladser Sjælland.

Campingpladsens mange tilbud og muligheder

Hos Hundige Strand Familiecamping kan du holde lige den form for ferie, som du og din familie ønsker. På vores campingplads er der både mulighed for camping i telt, campingvogn eller leje af en af vores hyggelige træhytter. Vi har vores egen autocamper park med udsigt over Øresund og med diverse badefaciliteter, toiletter og el faciliteter. I stedet for at bo i telt eller autocamper har du også mulighed for, at leje en af vores velindrettede hytter med plads til hele familien. Her har du mulighed for, at lave mad til familien i køkkensektionen og tilbringe solskinstimerne på hyttens terrasse.

Få mere information om vores hytter til leje.

Du skal vælge os på grund af vores mange muligheder og tilbud til hele familien:

  • Hold miniferie, 1 uge eller hele sommerferien på vores campingplads
  • Centralt beliggende campingplads
  • Direkte ved Køge Bugt med 8 km lang børnevenlig sandstrand
  • Børnevenlig campingplads med hygge, samvær, fred og ro
  • Mange rekreative områder med vandre – og cykelstier
  • Gode transportmuligheder – Ca. 20 min. til Kbh. Hovedbanegård med S-tog
  • Dagligvarebutik, bager, restauranter og grill lige uden for campingpladsen
  • Gåafstand til shopping i Danmarks største storcenter Waves Shopping Center
  • Udlejning af cykler
  • Det er tilladt at medbringe hund på campingpladsen

 

Kombiner strand og storbyferie hos Hundige Strand Familiecamping

Vores campingplads er især kendetegnet ved muligheden for, at kombinere stand og storbyferie på grund af vores unikke beliggenhed. Vores campingplads ligger lige ud til Køge Bugt badestrand, som du og familien kan nyde sommeren ved. Den skønne natur tilbyder også en mere aktiv ferie i form at de mange smukke vandre- og cykelstier i området. Samtidig er vores børnevenlige fællesarealer også oplagte steder, som børnene kan boltre sig på.

Vores unikke beliggenhed gør også, at campingferien kan kombineres med storbyferie og kultur. Med blot 20 minutters transport med S-toget til Københavns Hovedbanegård er der rig mulighed for, at tage til København og se Den Lille Havfrue, besøge Strøget eller hvad der ellers falder i familiens smag.

Hundige Strand Familiecamping en god ferieløsning for hele familien

Udover vores skønne og centrale beliggenhed, den familiære stemning og at vi er den eneste campingplads i København med badestrand, er vores priser også noget helt specielt. Hos os har du mulighed for at campere til konkurrencedygtige priser..

Er du fristet eller har du spørgsmål?

Hvis du lægger vægt på, at din næste ferie skal være på en rigtig hygge campingplads Sjælland er Hundige Strand Familiecamping det oplagte valg.

Så hvis du er fristet eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte. Se vores kontaktoplysninger her.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen