Campingpladser København og omegn

Campingpladser København og omegn

Københavns bedste camping i skønne omgivelser

Hvis du og familien gerne vil have en ferie, hvor der både er mulighed for en hyggelig tur til København men samtidig også vil kunne tage en tur på stranden, skal I vælge Hundige Strand Familiecamping. Her er der kort transporttid til en lang række oplevelser og attraktioner, og hvis I bare trænger til en dag med afslapning, er stranden lige i nærheden.

Hundige Strand Familiecamping – en campingplads med plads til hele familien

Vi er en familiecampingplads, hvor der er plads til alle. For os er det vigtigt, at hele familien får en god oplevelse, og hvor alle har mulighed for at gøre det, de har lyst til. Derfor har vi aktiviteter, som både børn og voksne kan være sammen om. Vi tilbyder bl.a.:

  • 8 kilometer børnevenlig strand
  • Spændende vandre- og cykelstier, samt udlejning af cykler
  • Udendørs faciliteter med grill
  • Naturskønne omgivelser

 

Udover at være omgivet af smuk natur ligger vi tæt på offentlig transport, så du og familien hurtigt og nemt kan komme til Roskilde, Køge eller København m.m. Hvis det lyder som en ferie for jer, kan I allerede nu booke plads til jeres næste ferie her.

Lækre omgivelser som er tæt på både by og strand

Vi forsøger at sætte de perfekte rammer for camping København omegn, så du og familien kan få en dejlig ferie hos os. Derfor kan du på vores børnevenlige fællesarealer bl.a. finde en fælles grill, så du og din familie har mulighed for nyde aftensmaden ude i det fri. Derudover er der også mulighed for at lufte hunden i vores hundepark, hvis den er med på ferie.

Hvis du og familien gerne vil gå en tur på stranden, er der også mulighed for det, da vi som den eneste campingplads kan tilbyde gåafstand til en strand. Som en af udbyderne af campingpladser København ligger vores faciliteter lige ud til en dejlig 8 kilometer lang strand, hvor både børn og voksne kan hygge sig med en tur i bølgerne eller bare slappe af i sandet.

Hundige Strand Campingplads er en af de bedste campingpladser København og omegn

Hos Hundige Strand Familiecamping kan du og familien se frem til nogle hyggelige feriedage, hvor I kan koble af fra hverdagens mange gøremål. Det har I bl.a. mulighed for ved at leje en af vores dejlige og komfortable hytter. Vores hytter er udstyret med et fuldt funktionelt køkken, hvor I har mulighed for selv at lave aftensmad. I kan også nyde aftensolen på den dejlige terrasse.

Hvis I gerne vil have mere information om vores hytter, kan I læse mere her.

Hvis du og familien i stedet har en autocamper, har vi hos Hundige Strand Familiecamping 42 campingpladser med udsigt over Øresund. Her får I adgang til toiletter samt el- og badefaciliteter, og lige uden for pladsen finder du en dagligvarebutik, bager, restauranter og grill.

Læs mere om autocamper her.

Vi tilbyder også leje af telt, hvor der er masser af plads til hele familien. Teltene er bl.a. udstyret med solid strømforsyning. Ved ankomst sørger vi for at finde den bedste plads til jer, så teltstørrelsen og strømbehov er tilpasset netop jeres families behov.

I kan læse mere om vores telte her.

Kontakt os for nærmere information omkring vores campingfaciliteter

Hundige Strand Familiecamping tilbyder en af de bedste campingpladser København og omegn, og vi sætter de helt rette rammer for en hyggelig familieferie, hvor I både kan tage ind byen og samtidig slappe af ved stranden.

Hvis du ønsker at vide mere om vores campingpladser nær København, kan du se vores kontaktoplysninger her.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen