Leje af campinghytte fra Hundge Strand Familiecamping

Campingplads på Sjælland

Ferie lige som du ønsker hos Hundige Strand Familiecamping

Næsten ligegyldigt hvilken form for ferie I drømmer om, kan I finde det, I leder efter hos os. Vi har nemlig god plads og tilbyder mange forskellige former for campingoplevelser, så I kan sammensætte jeres ferie, lige som I ønsker. I kan for eksempel ligge i telt, sove i campingvogn eller leje en hytte, og I kommer hurtigt fra pladsen til både strand, shopping- og kulturoplevelser.

Ferie for enhver smag

I vores autocamper park kan I campere i jeres egen eller en lejet campingvogn, og slappe af med naturomgivelser og udsigten over Øresund. Her kan I trække jer tilbage og nyde tiden for jer selv eller falde i snak med en masse nye mennesker. Vi har plads til 42 autocampere på pladsen.

Læs mere om vores autocamper park her.

Er I mere til at ligge i telt, er der naturligvis også mulighed for det. Når I ankommer finder vi den bedste plads til jer og tager højde for hvilken størrelse telt I har med.

Læs mere om telt camping her.

Hvis I er til lidt mere komfort, kan I bo i en af vores hyggelige hytter med plads til hele familien. I en hytte får I oplevelsen af natur og campingliv, men nyder samtidig godt af de ekstra komfortable faciliteter. Køkkenet med kaffemaskine, kogeplader og køleskab giver mulighed for at lave lækker hjemmelavet mad, som kan nydes ved spisebordet eller på terrassen.

Læs nærmere om leje af campinghytte her.

Vi tilbyder også vintercamping, hvis I har brug for at slappe af i de mørkere måneder hos en camping plads Sjælland.

Se mere om vintercamping her.

Den bedste familie campingplads på Sjælland – Hundige Strand Familiecamping

I skal ikke være bange for at komme til hverken at kede jer eller savne strand og byliv, når I holder ferie hos os.
Vores campingplads tilbyder en dejlig badestrand, for pladsen ligger lige ud til Køge Bugt Strand. Her kan hele familien tage en dukkert i sommervarmen eller nyde en is på stranden. Samtidig giver vores beliggenhed rig mulighed for at kombinere camping og storbyferie. Skal den stå på shopping eller en tur i biografen kommer I hurtigt til Waves Shoppingcenter, som kun ligger 850m væk. Hvis I vil længere ind til byen, kan I hoppe på S-toget og suse afsted mod Strøget, kulturoplevelser eller lige hvad I har lyst til. Det tager kun 20 minutter at komme til Københavns Hovedbanegård.

På vores campingplads går vi op i at hele familien kan nyde ferien, så leder I efter familie camping Sjælland, er vi det rette valg. Vi har børnevenlig stemning og faciliteter, der sørger for sjov og underholdning uanset alder. Børnene kan for eksempel hygge sig på vores legeplads med hoppepude eller få nye legekammerater blandt de andre børn.

Læs mere om vores børnevenlige campingplads Sjælland.

Når vi siger, at vi er familievenlige mener vi hele familien - også de firbenede medlemmer. Hunde er nemlig velkomne helt gratis.

Derfor skal du vælge Hundige Strand Familiecamping

Leder I efter en alsidig campingplads på Sjælland med rimelig priser, er vores plads det rette valg. Camping er en billig måde at holde ferie, og vi tilbyder forskellige former for camping til familievenlige priser.

Vi tilbyder:

 • Børnevenlig stemning og faciliteter
 • Familievenlige priser
 • Beliggenhed tæt på Køge Strand, med 8km børnevenlig strand
 • Waves Shoppingcenter i gåafstand
 • 20 minutters til København i S-tog
 • Hytter med plads til 4 eller 6 personer
 • WiFi på hele campingpladsen
 • Dagligvarebutik, bager og restauranter lige uden for pladsen
 • Vaskeri og tørremuligheder
 • Tv-stue
 • Toilet og bad
 • Hund medbringes gratis
 • Cykeludlejning
 • Naturskønne omgivelser med strand og grønne områder

 

Skal din næste campingferie være hos – Kontakt os i dagCampingplads på Sjælland

Hvis hele familien vil have en billig campingferie med hyggelige omgivelser og mulighed for både strand- og bydage, så kontakt os i dag. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål eller tage imod jeres booking.

Kontakt os i dag.

Hvis I allerede har besluttet jer, kan du også booke jeres ferie allerede i dag. Find link til booking øverst på siden.

 

 

 

 

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen