Campinghytter fra Hundge Strand Familiecamping

Campinghytter

En familievenlig campingplads med hytter

Leder du eller din familie efter campingpladser med hytter, er det oplagt at vælge Hundige Strand Familiecamping. Her er der rig mulighed for at nyde naturen og campinglivet, selvom man ikke ejer en campingvogn. Der er fred og ro til fordybelse, og der er plads til familiehygge og aktiviteter. Hytterne er alsidige med mere luft og plads, end man finder i en campingvogn og det er en mere moderne oplevelse end man finder i et telt.

Ejer man en autocamper, er der selvfølgelig mulighed for at leje en plads til den.

Læs om vores autocamper park her

Lej en campinghytte i smuk natur

CampinghytterI kan selvfølgelig vælge at ankomme i egen campingvogn, men I har også muligheden for at leje en af vores hyggelige camping hytter, der alle er omgivet af smuk natur, med mulighed for at skabe den helt ideelle ferie. I har f.eks. mulighed for at gå en tur i skoven, eller hoppe i badetøjet og tage en dukkert i havet. Alle campinghytter har en overdækket terrasse, sådan at man kan sidde udenfor i lidt skygge, og spille et spil, eller drikke sin morgenkaffe. Der er mulighed for at tilberede jeres mad på en af vores fællesgrill eller i fælleskøkkenet. Er I til cykelferie kan vi desuden give jer de helt rigtige rammer på vores campingplads.

Læs her om muligheden for cykelferie når I er på ferie hos os

Campinghytter tæt ved København

Vi kan prale af at være den eneste campingplads med hytter i København der har badestrand, og der er god mulighed for at bevæge sig direkte fra den idylliske natur og over til livlig storby. Der er ikke langt til en S-tog station, og det tager kun 20 minutter at køre med toget til København. Det er dog ikke sikkert at I når videre fra stationen, da Waves shopping center er placeret netop der. Waves er et at Danmarks største shopping centre, og er der gode indkøbsmuligheder med deres 110 butikker.

Du kan her læse om vores hyggelige familie camping.

Mange fordele ved vores campinghytter

Der er mange gode muligheder ved at bo i Hundige Strand Familiecamping. I har mulighed for at leje dyner og hovedpuder, samt madrasser som giver en fortrinlig nattesøvn, hvis det er nødvendigt. Der er desuden gratis brusebad på pladsen.
Udover den allerede nævnte omkringliggende natur kan vi liste følgende fordele ved at leje camping hytter hos os:

  • Vores campinghytter er en rigtig billig måde at holde ferie på
  • Man får følelsen af sommerhus ferie i Danmark
  • En masse hygge og summen af liv fra de andre gæster
  • Udehygge på tilhørende terrasse eller græsplæne
  • En klassisk camping ferie, men med mere luft og plads

Læs om leje af hytter og find priser her

Ønsker I en hyggelig ferie hos Hundige Strand Familiecamping, så kontakt os og vi finder den rette hytte til jer.
Vi kan kontaktes på telefon 43 90 31 85.

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular her

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen