campinghytter sjælland

Campinghytter Sjælland

Nyd en afslappende ferie i vores campinghytter Sjælland

Hundige Strand Camping, giver en idyllisk og afslappende oplevelse for hele familien. I kan tage på eventyr i naturen, og I kan tage på stranden ved Køge bugt. Vælg vores campinghytter Sjælland som alternativ til teltet, og få en kvalitetscamping til billige penge.

Det er oplagt at vælge vores campingplads, da vi er de eneste, der tilbyder campinghytter på Sjælland, der ligger så tæt på København og samtidig har badestrand.

Lej en camping hytte Sjælland, og oplev både byliv og idyl i samme ferie

I vores campinghytter er der god luft og plads, og der skabes hurtigt en god stemning. Har du hund, er du velkommen til at medbringe den, i den camping hytte Sjælland du lejer.

Selve campingpladsen har en landlig oplevelse med høje træer, buske med bær, og et aktivt fugleliv.
Der er mulighed for at købe sin aftensmad lige i nærheden. Indenfor 5 minutters gå gang ligger blandt andet følgende:

  • Pizzaria
  • Kinesisk og sushi restaurant
  • Sushi og wok restaurant
  • Bageri

 

Går man mod stationen, der ligger 800 meter fra pladsen kommer man også til Waves shopping center, der har 110 moderne butikker og 16 forskellige spisesteder. Herfra kan man tage toget ind til København på kun 20 minutter. Du kan derfor hurtigt skifte imellem det idylliske landskab og bylivet.

Oplev fordelene ved vores campingpladser Sjælland hytter

Vores hytter har en tilhørende terrasse, hvor man kan sidde på havemøblerne og fordybe sig. Hytterne giver en hvis følelse af sommerhus, og der er god stemning omring de andre besøgende.

Der er gode muligheder for refleksion, og for at få det hele lidt på afstand, samtidig med at være tæt på byen.  Herudover har vores campingplads nogle gode faciliteter, I kan benytte. Der kan blandt andet nævnes følgende:

  • Der er mulighed for at koble til vores internet
  • Du kan uden beregning låne børnestole og børnesenge
  • Du kan også campere uden for sæsonen
  • Der er moderne vaskemaskiner i vores vaskerum
  • Der er fælles køkken med gaskomfur
  • Der findes en gratis vandpost 20m fra hytterne

 

Herudover kan vi anbefale at benytte de rigtig gode omkringliggende cykelruter, hvis man skulle være til en mere aktiv ferie.

Hvis I som familie vil opleve en hyggelig campingplads, eller bruge vores hytter som midlertidig bolig, mens der arbejdes på et projekt, så kontakt os og vi finder en hytte til jer.

Find vores kontaktinformationer her.

 

 


Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen