campinghytter på sjælland

Campinghytter på Sjælland

Campingferie for hele familien i skønne omgivelser

Er du på udkig efter komfortable campinghytter på Sjælland i skønne omgivelser tæt på natur, strand og byliv? Så er Hundige Strand Familiecamping stedet for dig og din familie. Vi kan tilbyde familiecamping, strandferie og byferie på en og samme tid.

Komfortable og hyggelige campinghytter

Hvis du og din familie synes, at en teltferie er lige primitivt nok, men I samtidig gerne vil campere i naturskønne omgivelser, så er det oplagt at leje en campinghytte hos Hundige Strand Familiecamping. Vores hyggelige træhytter skaber optimale rammer for, at du og din familie kan nyde campinglivet og hinandens selskab.

Vores hytter indeholder en masse fornødenheder, som I ikke skal bekymre jer om at slæbe med på ferien. Vores hytter har dyner, hovedpuder og gode madrasser, så hele familien er sikret en dejlig nattesøvn. I hytternes køkkensektion findes kaffemaskine, termokande, to kogeplader, køleskab med lille frostboks, service samt gryder og pander. Der er desuden, hvis vejret tillader det, mulighed for at anvende fælles-grill og nyde maden udendørs i de skønne omgivelser.

Camping hytter Sjælland med spændende udflugtsmuligheder

Hvis du og din familie får lyst til at udforske campingpladsens omgivelser, er der rig mulighed for dette. Campingpladsen ligger tæt på Køge Bugt, så på en varm sommerdag er det helt oplagt at tage en tur på den 8 kilometer lange børnevenlige strand for at blive kølet af. Ønsker I at være endnu mere aktive og se nærområdet, tilbyder vi cykeludlejning til fornuftige priser. Vi hjælper gerne med at lægge en god og flot rute, som passer til jeres behov.

Vi er desuden stolte af, at Hundige Strand Familiecamping ligger perfekt placeret i forhold til en lang række udflugtsmuligheder med kort transporttid. Der findes mange campinghytter på Sjælland, men vi tør godt sige, at ingen har så god beliggenhed som vores. Der er blot 800 meter til S-togsstationen og på 20 minutter befinder du dig midt i København. Vi kan også anbefale en tur til eksempelvis Køge, Roskilde, Helsingør og Malmø. Hvis du og din familie vil på udflugt, er vi selvfølgelig klar med gode råd.

Vi har mange flere muligheder og tilbud for hele familien, som du kan læse om her.

Andre former for camping i naturskønne omgivelser

Hos Hundige Strand Familiecamping tilbyder vi alle former for camping. Så hvis du, fremfor at bo i campinghytter Sjælland, hellere vi bo i telt, autocamper eller campingvogn er der rig mulighed for dette. Læs mere om campingmulighederne her:

 

Book perfekte campinghytter på Sjælland

Er du og familien klar til en skøn campingferie? Hos Hundige Strand Familiecamping har vi pladser året rundt. Du kan se ledige pladser og datoer samt foretage din booking via liket øverst på siden.

Hvis du har spørgsmål angående vores campinghytter på Sjælland, selve campingpladsen, booking eller en helt fjerde ting, så står vi selvfølgelig til rådighed. Du kan finde vores kontaktinformationer her.

 

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen