campinghytter danmark

Campinghytter Danmark

Nyd en ferie i campinghytter København

Leder I efter hytter på campingpladser, så er Hundige Strand Familiecamping et godt valg. Vi har gode faciliteter, og vi kan prale af at ligge ved en badestrand som den eneste campingplads i København. Der er ikke langt til et S-tog, og herfra tager det kun 20 minutter at komme til København. Det er derfor hurtigt og nemt at bevæge sig fra vores idylliske campinghytter Danmark over til storbylivet. Desuden ligger Waves shopping center ved stationen og det er et af Danmarks største, med 110 butikker.

En billig ferie i naturen

Campinghytter DanmarkDer er ikke mange hytter på campingpladser i Danmark, der har vores komfort og muligheder til så billige penge. Er I blandt dem der elsker campinglivet, men ikke ejer en campingvogn er Hundige Strand Familiecampings hytter et fantastisk alternativ. Der tilbydes dyner, hovedpuder og madrasser til en god nattesøvn, og der er mulighed for et gratis brusebad på pladsen. På den tilhørende terrasse kan I sidde i havestolene og drikke jeres kaffe eller spille et spil bridge med nabohytten. Den omkringliggende natur er idyllisk, og I kan vælge at gå en tur i skoven eller solbade på stranden i Køge Bugt.

Ønsker du og din familie en ferie i Danmark i campinghytter Sjælland, hvor I får rigtig meget for pengene så er det hos Hundige Strand Familiecamping.

Læs mere om campingferie Danmark her.

Der er gode omgivelser for fred og fokus, men er I mere til en aktiv ferie, er der også mulighed for at tage cyklen rundt på ruter omring i området. I kan også tage en cykeltur ind til København eller en anden storby.

Læs mere om cykelferie her.

Gode faciliteter og fordele ved leje af campinghytter Danmark

Der er mange fordele ved at bo hos Hundige Strand Familiecamping. Nedenfor har vi listet nogle få, der relaterer sig til vores campinghytter Danmark.

  • Campinghytterne er en meget billig måde at holde ferie på
  • Der er sommerhus stemning omkring ferien
  • I finder summen af liv og hygge fra de andre gæster
  • Udendørs hygge på terrassen eller græsplænen
  • I får en camping ferie, men med mere luft og plads end i en campingvogn

 

Kontakt os gerne

Vil I vide mere er I velkomne til at kontakte os og høre nærmere om jeres muligheder. Vi har plads til alle, om I er i telt eller ønsker en campinghytte. Vi finder den rette løsning for jer.

Vi kan enten kontaktes på telefon eller kontakt os via vores kontaktformular her.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen