Leje af campinghytte fra Hundge Strand Familiecamping

Campinghytte med hund

Campingferie med hund i en skøn campinghytte

Campinghytte med hund
Er du interesseret i camping med hund i Danmark? Så skal du prøve en campinghytte på en hundevenlig campingplads – Hundige Strand Familiecamping. Camping er fantastik og camping med sin hund, som jo også er en del af familien, er endnu mere fantastisk. På Hundige Strand Familiecamping er der plads til hele familien, og derfor er det selvfølgelig også muligt at have hund med i vores campinghytter.

 

Campingpladser hund tilladt – Hundige Strand Familiecamping har den bedste placering

Vi tør godt stå inde for, at vi har den bedst placerede campingplads på hele Sjælland. Hundige Strand Familiecamping ligger tæt på København, det tager kun 20 minutter med S-toget. Campingpladsen ligger også lige ud til stranden ved Køge Bugt, hvor der er masser af strand at gå tur på med hunden, og det er selvfølgeligt også muligt at bade på de varme sommerdage. Omkring campingpladsen er der også masser af skøn natur, hvilket selvfølgelig også kan nydes med hunden. Snyd ikke dig selv for camping med hund, det vil hele familien elske

Campinghytte med hund – det kan du opleve

Der er nærmest uanede muligheder for oplevelser, når du er i campinghytte med hund på Hundige Strand Familiecamping. Her er et par forslag til oplevelser i nærheden:

• København hvor I for eksempel kan tage i Tivoli eller Zoologisk Have
• Roskilde byder på Vikingemuseet og Roskilde Domkirke som blandt andet er på UNESCO’s Verdensarvsliste
• Køge har et fantastisk havnemiljø og et skønt byliv i centrum
• Helsingør har M/S Museet for Søfart og så kan I selvfølgelig hilse på Holger Danske under Kronborg

Vil I hellere bare slappe af på campingpladsen og komme helt ned i gear, så er det selvfølgeligt også muligt. På Hundige Strand Familiecamping er alt, hvad du behøver af spisesteder, indkøb og bager.

Vores campinghytter har det hele

Når du lejer en af vores skønne campinghytter, er det ligesom et sommerhus. Der mangler ikke noget, og du får stadig alle fordelene ved at bo på en campingplads. I vores campinghytter er der senge, dyner og mulighed for at låne børneseng samt –stol uden beregning. Der er masser af skabsplads til jeres tøj, god spiseplads med bord og stole, køkken med kogeplade, køle/fryseskab og diverse køkkenudstyr. På terrassen er der selvfølgelig også skønne havemøbler, hvor I rigtig kan slappe af og nyde solen.

Se priser her eller book allerede i dag.

Kontakt Hundige Strand Familiecamping

Lyder campinghytte med hund som noget for dig og familien? Her finder du vores kontaktoplysninger.

 

 

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen