Campinghytter fra Hundge Strand Familiecamping

Campingferie Sjælland

Skal du på campingferie med familien? Tag til Hundige Strand Familiecamping

Hos Hundige Strand Familiecamping kan vi tilbyde dig den helt ideelle campingplads. Hvad enten du er til natur- eller byliv, så er der mulighed for at opleve begge dele, når du bor på Hundige Strand Familiecamping.
Hvis du og din familie vælger at holde jeres campingferie hos os, så kan I være helt sikre på, at det bliver en fantastisk oplevelse.

Campingferie SjællandDen bedste beliggenhed med en masse muligheder

Med Hundige Strand Familiecampings skønne placering lige ned til Køge Bugt er vi den eneste plads i Københavnsområdet, der har direkte adgang til strand. Vi er derfor både populære og velbesøgte, ikke mindst fordi vores gæster altid har mulighed for, nemt at komme en tur til stranden samt være midt i den fantastiske natur. Hundige Strand Familiecampings placering betyder også, at du nemt kan komme til både København, og andre skønne byer som Roskilde eller Køge, hvis du hellere vil ud og opleve et pulserende byliv. Du og din familie kan både besøge Roskilde Domkirke, eller tage en shoppetur på Strøget i København.

På Hundige Strand Familiecamping er der noget for enhver smag

Mulighederne for camping hos os er mange. Om du overvejer at holde en længere ferie, eller blot en weekendtur med familien, så byder vi på Hundige Strand Familiecamping jer velkommen. Vi har altid plads til jer, og I kan f.eks. benytte nogle af disse muligheder:

 • Campingvogn/autocamper. Hos os kan I opstille jeres campingvogn på en af vores 200 campingenheder. Har I ikke mulighed for at medbringe jeres egen campingvogn eller autocamper, kan I altid leje en af os.
  Du kan læse mere om at holde ferie i autocamper hos os her.
 • Hytte. Er campingvogn ikke noget for jer, eller synes I det bliver for trængt, når hele familien skal afsted sammen, så kan Hundige Strand Familiecamping tilbyde jer en både rummelig og hyggelig træhytte. Alle hytter har bl.a. køle-/fryseskab, kogeplader samt service til op til seks personer.
  Du kan læse mere om leje af hytter her.
 • Telt. Fordelt på 100 m2 har vi 20 skønne teltpladser til jer, der ønsker at medbringe jeres eget telt. Der er rigeligt med plads, så I skal ikke være bange for at komme til at bo for tæt, hvis I ønsker at bo i telt. På teltpladsen har alle adgang til strøm.

Foruden vores forskellige campingmuligheder, så tilbyder vi også meget andet:

 • 8 km lang børnevenlig sandstrand ved Køge Bugt
 • Gode transportmuligheder – kun 20 minutter med S-tog til Hovedbanegården
 • Dagligvarebutik, restauranter, grill og bager meget tæt på pladsen
 • Storcenteret Waves Shopping Center i gåafstand
 • Leje af cykler
 • Både vandre- og cykelstier i nærområderne
 • Wi-Fi, der kan tilgås på hele campingpladsen
 • Du må medbringe din hund gratis på campingpladsen

Vil du læse mere om Hundige Strand Familiecampings skønne faciliteter, kan du gøre det her.

Sjællands bedste campingplads

Har du søgt på camping Sjælland, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi er stolte af at være en af Sjællands bedste campingpladser, og vi har hvert år en masse glade besøgende.
Hundige Strand Familiecamping er Danmarks ældste campingplads, og vi har dermed også en lang og interessant historie bag os. Tilbage i 1926 startede vi som en lille lejrklub, der havde til formål at finde et areal til allerede eksisterende lejrklubber, og dette var medvirkende til, at Lejrklubben Danmark blev stiftet.

Hvis du har lyst til at læse mere om historien bag Hundige Strand Familiecamping, kan du gøre det her.

Kontakt os for at få mere at vide om campingferie Sjælland

Hvis du ønsker mere information om Hundige Strand Familiecamping, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål eller rådgive dig omkring din campingferie.

Du kan finde vores kontaktoplysninger her.


 

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen