Campingferie København

Campingferie København

Familievenlig campingplads tæt på storby og strand

Hvis I ønsker at campere tæt på København men samtidig vil være tæt på stranden, så er Hundige Strand Familiecamping lige stedet for jer. Vi er placeret godt 19 km fra København, og vi har 800 m til den nærmeste S-togsstation, så du kan være på Københavns Hovedbanegård på godt og vel 20 minutter. Campingpladsen er placeret i rolige og naturskønneomgivelser, hvor der er plads til hele familien. Vi har store arealer og masser af plads, som børnene kan boltre sig på. På pladsen er der en hyggelig afslappet atmosfære med en masse muligheder for socialt samvær med de øvrige gæster. Desuden er stranden en 8 km lang sandstrand med rent badevand, så der er masser af plads til både store og små. Hos os er I garanteret en fornøjelig campingferie med masser af gode oplevelser.

Hundige Strand Familiecamping ligger tæt på mange store oplevelser

I forhold til andre campingpladser i København er vi placeret tæt ved stranden. Vi er placeret tæt på både København, Roskilde og Køge. Derfor kan vi tilbyde en unik mulighed for, at I den ene dag kan nyde en dukkert i Øresund, og den næste kan I tilbringe i storbyen med dens mange muligheder. Lige uden for pladsen ligger der desuden en dagligvarebutik, bager, restauranter og en grillbar. Hvis det ikke er nok, så er der omtrent 800 m. til et af Danmarks største shoppingcentre. Waves shoppingcenter har 110 forskellige butikker, gode restauranter og en biograf. Her er lidt inspiration til udflugter, du kan nå fra campingpladsen:

  • København har noget for enhver smag, hvad enten det er kultur, fornøjelse, shopping eller noget helt andet.
  • Roskilde har en Domkirke, som er på UNESCOs verdensarv, her kan du bl.a. opleve 39 kongegrave. Herudover er et besøg på Vikingeskibsmuseet meget anbefalelsesværdigt.
  • Køge oplev den gamle købstad, masser af museer herunder Kjøge Mini-by, hvor husene er en tro kopi af Køge i årene omkring 1865. Du kan også besøge Køge Marina med flere gode spisesteder.
  • Helsingør her er den store attraktion naturligvis Kronborg Slot, og herudover kan du opleve den hyggelige gamle bydel samt diverse museer bl.a. Museet for Søfart.
  • Malmø det er også muligt at nå til Sverige på en endagstur, hvor der er rig mulighed for shopping og kulturelleoplevelser.

Har du ikke en campingvogn? Så lej en hytte

Hundige Strand Familiecamping har plads til alle, hvad end du er en erfaren campist eller førstegangscampist. Du behøver ikke at eje din egen campingvogn for at holde din ferie hos. Du kan fx leje en af vores hyggelige hytter, hvor dig og din familie kan opleve alt, hvad campinglivet har at byde på. Vores hytter er udstyret med gode madrasser, dyner samt hovedpuder, så I kan få en behagelig nattesøvn. Ydermere indeholder hytterne spisebord samt stole, kommode til jeres tøj, køkken med kaffemaskine, 2 kogeplader, køleskab med en lille frostboks, gryder samt pander og service til 4-6 personer. Hvis vejret er godt, så er der ligeledes masser af redskaber til at tilberede middagen på en af de fælles grille. Så hvis I foretrækker komfort, men samtidig ønsker en billig ferie, så er en hytte måske den bedste løsning for jer.

Du kan læse mere om vores campinghytter her.

Campingferie København – book din ferie hos os

Vi er Danmarks ældste campingplads, og vi har gæster fra hele verdenen hele året. Det betyder, at dig og din familie kan møde en masse nye mennesker og holde ferie i rolige omgivelser tæt på by og strand. Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf. 20 21 85 84 eller skrive en mail på info@hsfc.dk.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen