campingferie danmark

Campingferie Danmark

Få en dejlig campingferie Danmark med mulighed for at kombinere byferie og skøn natur

Hundige Strand Familiecamping byder på lidt af hvert til den kræsne campist, der skal på campingferie i Danmark. Med vores unikke beliggenhed er der mulighed for at kombinere byferie med skøn natur. Vi ligger nemlig ud til en dejlig badestrand ved Køge bugt, et stenkast fra det arkitektoniske særsyn - Arken, med spændende moderne kunst - og kun 20 minutters kørsel fra København.

Hundige Strand Familiecamping – Vi har noget for enhver smag

Hos Hundige Strand Familiecamping har du og din familie mulighed for at holde lige den ferie I ønsker. Vores hyggelige campingplads tilbyder både leje af træhytter, camping i telt og campingvogn med udsigt over Øresund. Hertil finder du diverse badefaciliteter, toiletter og el faciliteter. Foruden vores unikke placering i skøn natur er vi også centralt beliggende i forhold til København. Med blot 20 minutters offentlig transport til Københavns Hovedbanegård har du mulighed for at kombinere storbyferie og kultur med fredelig familiecamping i skøn natur. Hundige Strand Familiecamping er derfor et oplagt sted at tilbringe din campingferie Danmark.

Hundige Strand Familiecamping har mange muligheder og tilbud til hele familien:

  • Centralt beliggende campingplads
  • Direkte beliggende ved Køge Bugt med 8 km lang børnevenlig sandstrand
  • Hold miniferie, 1 uge eller hele sommerferien på vores campingplads
  • Børnevenlig campingplads med hygge og samvær
  • Mange skønne og rekreative områder med vandre – og cykelstier
  • Udlejning af cykler
  • Gode transportmuligheder – Ca. 20 min. til Kbh. Hovedbanegård med S-tog
  • Dagligvarebutik, bager, restauranter og grill lige uden for campingpladsen
  • Gåafstand til shopping i Danmarks største storcenter Waves Shopping Center
  • Det er tilladt at medbringe hund på campingpladsen

Camping i Danmark – også på cykel

Skal du på cykelferie rundt i Danmark, er Hundige Strand Familiecamping et godt sted at gøre ophold. Der er masser af naturskønne cykelruter helt ud til vandet, og desuden har vi et særskilt område til cykelparkering med fællesgrill, survivalkit til cykelreparation, opholdstue, køkken og vaskeri.

Læs mere om at være på cykelferie hos os her.

Lej en hytte eller en campingvognCampingferie Danmark

Har du dit eget telt eller campingvogn kan du leje en plads for 85 DKK hele året rundt og duhar samtidig mulighed for at tage din firebenede ven med gratis. Men er du træt af at holde ferie i telt, er der også mulighed for at leje en af vores campingvogne eller hyggelige hytter. Du kan altid finde en god pris på leje af campingvogn eller hytter hos en af de bedste campingpladser i Danmark.

Hundige Strand Familiecamping – Danmark camping

Er du fristet eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 21 85 84 eller mail info@hsfc.dk. Vi glæder os til at betjene dig. 

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen