camping weekend

Camping weekend

Hundige Strand Familiecamping tilbyder de perfekte rammer til en camping weekend for hele familien

Har du og familien brug for et par dage med afslapning, badning og hygge? Så er en camping weekend på Hundige Strand Familiecamping den perfekte løsning. Omgivet af grønne områder og med sin placering ud til Køge Bugt er vores campingplads det perfekte sted at tage hen på en kort tur, hvor både familiens vandhunde, strandløver og naturelskere kan afholde camping week-end i rolige omgivelser. Vi skaber rammerne for en sjov, hygge og afslapning i smukke omgivelser.

På vores børnevenlige fællesarealer finder du blandt andet fælles grill, så du og din familie kan nyde aftensmaden under åben himmel, og har du en hund, kan du lufte den i vores nye hundepark. På Hundige Strand Familie Camping er det altid gratis at medbringe hunden, så du slipper for at skulle betale for en dyr hundepension eller bekymre dig om, hvem der skal tage sig af hunden, mens resten af familien er taget på campingtur.

Vores hyggelige og komfortable hytter er særdeles velassorterede. De er ovenikøbet udstyret med en terrasse, så familien kan samles et sted og spille kort.

Læs mere om vores campinghytter.

Ankommer du i autocamper?

Hvis du har en autocamper, kan vi finde plads til dig på en af vores 42 autocamperpladser med udsigt over Øresund. Du får adgang til toiletter samt el- og badefaciliteter på campingpladsen, og lige uden for pladsen finder du en dagligvarebutik, bager, restauranter og grill. Tager du en tur ind til byen, kan du trygt lade autocamperen stå.

Læs mere om vores autocamperplads.

Campingpladser København

Campingweekend nær København giver dig nogle muligheder, andre campingpladser ikke tilbyder. Transporttiden til hovedstaden tager kun 20 minutter i tog, hvorefter spændende attraktioner og kulturelle tilbud venter på dig til et fantastisk eventyr i storbyen.

I det hele taget er vores camping weekend tilbud et rigtig godt koncept, der nemt kan presses ind i en travl hverdag, uden at der skal spørges om ferie hos chefen.

Du kan derfor med fordel læse mere om vores mange campingmuligheder inkl. telt her.

Så ønsker du en herlig weekend nær København men uden storbyens trængsler, anbefaler vi dig at tage på en tur til Hundige Strand Familiecamping og nyd de fredelige omgivelser.

Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig og hele din familie på vores camping weekend, så kontakt os på telefon 43 90 31 85 eller via kontaktformularen nederst på siden.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen