camping sjælland

Camping Sjælland

Hundige Strand Familiecamping tilbyder campingferie for hele familien

Hos Hundige Strand Familiecamping har vi noget for hele familien. Hvad enten I er til en uge med ren afslapning i naturskønne omgivelser eller I vil opleve stemningen og det pulserende storbyliv i København. Vælger du og din familie at holde campingferie hos os, kan I være sikre på, at få en ferieoplevelse I aldrig glemmer.

Vi kan tilbyde en campingplads med en af de bedste beliggenheder

Hundige Strand Familiecamping er en af de mest populære og velbesøgte campingpladser i Danmark. Vores unikke placering ned til Køge Bugt betyder, at vores gæster altid er omgivet af smuk natur og har mulighed for en tur ved stranden. Hvis din familie er mere til storbyferie, har I også rig mulighed for at tage en tur til København, Roskilde eller Køge. Her kan I shoppe i de mange butikker på hovedgaden i Køge, besøge Roskilde Domkirke eller tage en tur i Tivoli i København.

Vi har noget for enhver smag

Udover vores unikke beliggenhed tilbyder vores campingplads også flere forskellige former for camping. Hos Hundige Strand Familiecamping har du både mulighed for at leje teltplads, leje autocamper eller leje en af vores træhytter. I vores feriehytter er der både køkkensektion samt terrasse, så du og familien har mulighed for at tilberede god mad og nyde den på terrassen. Hos Hundige Strand Familiecamping har I adgang til både badefaciliteter, toiletter samt el-faciliteter tæt på alle pladserne. Vi har med andre ord alt det, som din familie skal bruge, når I er på ferie.

Vi tilbyder meget mere end blot camping

Udover vores mange forskellige muligheder for camping kan vi også tilbyde:

  • Centralt beliggende campingplads
  • Direkte beliggende ved Køge Bugt med 8 km lang børnevenlig sandstrand
  • Børnevenlig campingplads med hygge og samvær
  • Gode transportmuligheder – Ca. 20 min. til Kbh. Hovedbanegård med S-tog
  • Dagligvarebutik, bager, restauranter og grill lige uden for campingpladsen
  • Mange skønne og rekreative områder med vandre – og cykelstier
  • Udlejning af cykler
  • Gåafstand til shopping i Danmarks største storcenter Waves Shopping Center
  • Wi-Fi på hele campingpladsen
  • Det er tilladt at medbringe hund på campingpladsen

Hundige Strand Familiecamping er en af de bedste campingpladser på Sjælland. Vi har åbent året rundt og I kan derfor holde både sommerferie, efterårsferie samt vinterferie hos os. Vil I vide mere om campingpladser Sjælland, så kontakt os allerede i dag.

Kontakt os for at høre mere om camping Sjælland

Kontakt Hundige Strand Familiecamping på tlf. 20 21 85 84 eller info@hsfc.dk, hvis I ønsker mere information om strand camping Sjælland.

I er også meget velkommen til at besøge vores profil på Facebook, hvor I kan læse mere om os og se stemningsbilleder fra campingpladsen.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen