Camping med telt

Camping med telt

Camping med telt for hele familien i naturskønne omgivelser

Er du og familien på udkig efter teltcamping i skønne omgivelser tæt på både natur, strand og byliv? Så er Hundige Strand og Familiecamping det oplagte sted for jeres familie. På grund af campingpladsens ideelle placering, kan I hos os få opfyldt ønsket om både teltcamping, flot natur, strandferie og byferie.

Rummelige teltpladser med gode faciliteter

På Hundige Strand Familiecamping har vi en lang række faciliteter og gode omgivelser, som gør jeres camping i telt lidt mere magelig end det lader sig gøre andre steder. Selvom telt camping kan lyde primitivt, så er det altså ikke mere primitivt, end at vi bl.a. har sørget for solid strømforsyning. Hvis vejret driller er det betryggende at vide, at mobilen eller iPad’en kan lades op, og at man kan lave en kop kaffe på kaffemaskinen. Vi tilbyder bl.a. disse faciliteter:

  • 20 skønne teltpladser på 10x10m
  • Køkkener og tv-stue
  • Toilet og bad
  • Vaskeri og tørremuligheder
  • 13 amp. strømforsyning
  • Wifi (500 megabit)
  • Kort afstand til supermarkeder, restauranter og det store Waves shoppingcenter 

 

Læs mere om vores teltpladser og faciliteter her.

Teltcamping med mulighed for spændende udflugter

Får familien lyst til at bevæge sig ud i campingpladsens omgivelser, er der rig muligheder for dette. I nærområdet ligger en dejlig børnevenlig sandstrand, som strækker sig over 8 kilometer ved Køge Bugt. Så er det danske sommervejr med jer, kan I hurtigt traske ned og tage en dukkert.

Hvis familien ønsker at være lidt mere aktive, ligger campingpladsen også tæt ved rekreative områder med vandre- og cykelstier. Vi udlejer cykler og hjælper også gerne til med at planlægge en god og flot rute, så I kommer godt omkring i de flotte omgivelser.
Er lysten til en lidt længere udflugt, er der også massere af muligheder med kort transporttid. Campingpladsen ligger blot 800 meter fra en S-togsstation og I kan være i midten af København på 20 minutter. Vi kan også anbefale at tage en udfluVælg Hundige Strand Familiecamping for den perfekte Camping Københavngt til eksempelvis Køge, Roskilde, Helsingør og Malmø. Hvis du og din familie har brug for råd og vejledning i forbindelse med jeres udflugt, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe.

Book en skøn teltferie

Er du og familien klar til camping med telt på Danmarks bedst beliggende campingplads? Hos Hundige Strand Familiecamping har vi teltpladser året rundt. Du kan se ledige pladser og datoer samt foretage din booking via linket øverst på siden.

Hvis du sidder inde med spørgsmål om vores campingplads, teltcamping, booking eller en helt fjerde ting, står vi selvfølgelig til rådighed. Du kan finde vores kontaktinformationer her.

 

 

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen