Leje af campinghytte fra Hundge Strand Familiecamping

Camping med hund

Det perfekte sted, når du vil på camping med hund i skønne omgivelser


Hvis du har søgt på campingplads hund tilladt, campinghytte hund tilladt eller campinghytte med hund har Hundige Strand Familiecamping de optimale forhold til din næste ferie. Vi tilbyder flere former for camping – alle med mulighed for at have din firbenede ven med. Vi ligger i naturskønne omgivelser, hvilket giver fantastiske muligheder for lange gåture langs vandet og i skoven med din familie og hund, så du kan få en uforglemmelig ferie.

Læs mere om vores priser og book din ferie allerede nu.

Campinghytter med plads til hele familien – også din hund

Når du leder efter et dejligt sted at tage på camping med hund i Danmark, så er Hundige Strand Familiecamping et oplagt valg. Vi ligger perfekt placeret, ned til Køge bugt, ved strand og masser af natur og med 20 minutters s-togstur til København. Hos Hundige Strand Familiecamping synes vi at nogle af de bedste ferier er dem, hvor hele familien er samlet. Hvis du har en hund, er den selvfølgelig et vigtigt medlem af familien og derfor tilbyder vi camping med plads til alle. Det betyder desuden, at du kan låne børneseng og børnestol uden beregning, så det også er nemt at tage familiens mindste med. 

Vores forskellige campingformer giver plads til en skøn ferie, når du vil på camping med hund

Hundige Strand Familiecamping tilbyder forskellige overnatningsmuligheder, alle med mulighed for at have din firbenede ven med. Så uanset om du er til komfortable, indrettede hytter med senge og køkkenplads eller om du er mere til den primitive telt-overnatning, har vi løsningen. Læs mere om vores overnatningsfaciliteter her:

 

Vores gode faciliteter giver grobund for en skøn campingferie

Uanset om du er til vandreture, badeferie eller gåture i byen, kan du nemt tage din hund med på camping hos os. Vi ligger tæt på det hele og tilbyder ideelle forhold, når du tager på camping med hund. Når du og din hund er på ferie hos os, nyder I godt af vores skønne beliggenhed samt en række andre fordele, så som:

  • At vi er den eneste campingplads med strand i Københavnsområdet
  • En s-togstation 800 meter væk
  • En børne- og hundevenlig campingplads 
  • WIFI der dækker hele campingpladsen
  • Gode indkøbsmuligheder tæt på
  • Et shoppingcenter 850 meter væk
  • Smuk natur lige i baghaven

 

På den måde har du alle forudsætninger for at få den bedste ferie hos os – også når du har hund med.

Vi har åbent hele året rundt, så du kan nyde din sommerferie, vinterferie eller efterårsferie hos os.

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller book din campingferie med hund her

Hos Hundige Strand Familiecamping glæder vi os altid til at give dig en uforglemmelig ferieoplevelse i vores dejlige omgivelser, der er perfekte til en ferie med hund, venner og familie.Camping med hund

Se vores priser og book din ferie her.

Find vores kontaktoplysninger her.


 

 

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen