Camping København

Camping København

Hundige Strand Familiecamping er camping til jer der både elsker naturen og storbyen

Leder I efter et sted, hvor I kan få græs under fødderne, høre fuglene kvidre og bare komme helt ned i gear? Kan I samtidig ikke give helt slip på byens pulserende liv med charmerende cafeer, seværdigheder, shoppingsmuligheder mm.? Så tag på camping nær København med Hundige Strand Familiecamping, der tilbyder både skøn natur og pulserende byliv. Camping København er den perfekte kombination, hvor modsætninger mødes og bliver til en helhed.

Campingtilværelse tæt på pulserende byliv

Er I på udkig efter camping i København, hvor flere behov skal dækkes? Hos Hundige Strand Familiecamping kan I få det lige som I vil have det. Udover at I både får rolige naturoplevelser og pulserende byliv, så tilbyder vi også flere forskellige overnatningsmuligheder og en lang række af aktiviteter til både voksne og børn:

 • Overnatning
  • Telt
  • Campingvogn/autocamper
  • Hytter
 • Aktiviteter
  • Strand
  • Vandre- og cykelstier
  • Grill
  • Byliv

 

Er I blevet nysgerrige på, hvad vi ellers har at byde på, så kan I læse meget mere på vores hjemmeside her.

Camping København - i telt, campingvogn eller hytte

Uanset om I overvejer en weekendtur eller en længere ferie, så er I meget velkommen hos os. Hvad enten I er til campingferie i telt, campingvogn, autocamper eller hytte, så har vi plads til jer.

 • Telt – Med plads til hele familien.
  Vi har 20 dejlige teltpladser fordelt på 100 kvm, så I kan medbringe jeres eget telt. Der er masser af plads, så I skal ikke bekymre jer om at falde over teltbarduner eller at bo alt for tæt. Alle teltpladser har adgang til strøm.

 

 • Campingvogn/ autocamper – Lej en campingvogn eller tag din egen med.
  Synes I, at camping virker som en god idé, men er overnatning i telt ikke noget for jer, så har vi også andre muligheder. I er velkomne til at tage jeres egen autocamper eller campingvogn med, som I kan opstille på en af vores mere end 200 campingenheder. Ejer I ikke selv en campingvogn, men stadig synes det kunne være spændende at campere i én, så har I også mulighed for at leje en af os.

 

 • Hytte – Tag hverdagens bekvemmeligheder med på camping.
  Bliver det for trængt med telt eller campingvogn, så er vores campingplads også installeret med en række hyggelige træhytter, som I kan leje. De er indrettet med bl.a. kogeplader, køle-/fryseskab og service til fire til seks personer.

 

Læs mere om mulighederne ved campingferie her.

 

Vælg Hundige Strand Familiecamping for den perfekte Camping KøbenhavnLokalt, men centralt

Vi er den eneste campingplads København, der har adgang til strand, og den byder på mere end 8 km børnevenlig badestrand. Udover at vi tilbyder masser af strand, kan vi også byde på spændende cykel- og vandrestier, som kan udforskes af både børn og voksne. Selvom vi er placeret i naturskønne omgivelser, kører S-toget ind til Hovedbanegården på kun 20 minutter, hvor I kan hygge jer med en tur i Tivoli, en shoppetur på Strøget eller noget helt tredje

Læs mere om campingpladser Sjælland og campingpladser nær København her.

 

Tag på camping København med Hundige Strand Familiecamping

Har I fået lyst til at besøge os, er I mere end velkomne til at booke en plads hos os via vores hjemmeside, hvor I også kan finde oplysninger om eventuelle spørgsmål I måtte have. Har I spørgsmål, som I ikke kan finde svar på, er I også velkomne til at kontakte os på mail eller telefon.

I kan finde vores kontaktoplysninger her.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen