Camping København

Camping København

Hundige Strand Familiecamping tilbyder den eneste camping i København med badestrand

Er du og familien i tvivl om, hvorvidt I skal tilbringe sommeren i byen eller ved vandet, så er Hundige Strand Familiecamping den perfekte løsning.

Med sin placering ned til Køge Bugt er Hundige Strand Familiecamping, som den eneste camping i København, udstyret med sin helt egen badestrand. Dette er blot én af mange årsager til at vælge netop vores campingplads. Udover strand er campingpladsen også omgivet af flotte grønne områder, samt masser af vandre- og cykelstier.

Vores hytter er særdeles velassorterede, og på vores børnevenlige fællesarealer finder du blandt andet fælles grill, så du og din familie kan nyde din aftensmad under åben himmel.

Du kan læse mere om campinglivet her i landet på siden her.

Tæt på pulserende byliv med camping København

Vælg Hundige Strand Familiecamping for den perfekte Camping KøbenhavnCamping i København giver dig også nogle helt andre muligheder, end mange andre campingpladser kan tilbyde. Transporttiden til Københavns mange spændende attraktioner og kulturelle tilbud er på kun 20 minutter i tog, og der er dermed god mulighed for at pakke badebukserne væk og gå på eventyr i storbyen.

Ønsker du en midlertidig bolig eller campingplads nær Københavns pulserende liv, der samtidig er rig på natur og fredelige omgivelser, anbefaler vi dig derfor at besøge os på Hundige Strand Familiecamping.

Læs mere om fordelene ved Camper København - Hundige Strand Familie Camping.

Hvis du gerne vil vide mere om camping nær København, kan du kontakte os på telefon 43 90 31 85 eller via kontaktformularen nederst på siden.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen