Camping for børn

Camping for børn

Børnevenlig camping

Uanset om I er til natur og frisk luft, eller til det livlige byliv, kan I få det hele, når I er på camping hos os. Hundige Strand Familiecamping er nemlig en plads med gode rammer og faciliteter til camping for børn. Det er en børnevenlig campingplads med plads til alle, og her kan I få den ultimative løsning for hele familien. Vores campingplads tilbyder nemlig flot natur, legepladser, kort vej til badestrand, shopping, biograf og meget andet.

Børnevenlige aktiviteter og oplevelser

Hundige Strand Familiecamping giver en god ferieløsning til børnefamilier. Selve pladsen er børnevenlig, og der er let adgang til en lang række attraktioner og oplevelser herfra. Med vores unikke beliggenhed er der mulighed for at kombinere byferie med skøn natur. Vi anbefaler blandt andet følgende aktiviteter for børnefamilier:

  • Lej en cykel hos os og tag en tur i smukke omgivelser omkring campingpladsen
  • Besøg legepladsen
  • Udnyt campingpladsens udendørsfaciliteter med grill
  • Gå til Waves Shoppingcenter på ca. 15 min.
  • Tag til Køge Bugt med 8 km børnevenlig badestrand
  • Besøg Vikingeskibsmuseet i Roskilde, ARKEN i Ishøj eller tag S-toget mod København

 

Læs mere om vores aktiviteter og faciliteter for hele familien her.

Hvis I gerne vil blive klogere på, hvad Hundige Strand Familiecamping kan tilbyde jer, kan I finde mere information her.

Hundige Strand Familiecamping har familien i fokus og flere campingmuligheder

Det er vigtigt, at alle i familien kan få en ferie lige som de ønsker, og det kan I få her, hvor der er perfekte rammer for en ferie med afslapning, badning og hygge. Derudover kan I vælge hvilken form for camping, der passer jer bedst. Uanset om I er mest til at ligge i telt, bo i campingvogn eller leje en campinghytte, har vi en løsning til jer.
Vi tilbyder:

 

Omringet af smukke grønne områder, og med placering ud til Køge Bugt, er vores campingplads det perfekte sted at tage hen med hele familien. Det er derudover gratis at medbringe hund, så tag bare hele familien med.

Kontakt os for camping for børn Sjælland

Leder I efter en børnevenlig campingplads på Sjælland? Så er Hundige Strand Familiecamping det rette valg, for her er plads til alle. Kontakt os allerede i dag, hvis I har spørgsmål eller er interesserede i camping for børn i smukke omgivelser og med kort vej ind til byen.

Vores kontaktinformationer kan findes her.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen