camper københavn

Camper København

Vil du gerne på campingferie i det fri, men samtidig opleve storbyer? Hos Hundige Strand Familie Camping kan du få begge dele

Campere eller storbysmennesker, vi tilbyder dig og din familie muligheden for at opleve Københavns kultur og livet i byen, og samtidig nyde den afslappende og familiære stemning i naturgrønne omgivelser. Vi har nemlig campingpladser tæt på København med udsigt udover Øresund.

Lej en camper hytte og/eller en campingplads

Vi er meget glade for, at kunne tilbyde Københavns bedste camper beliggenhed. At være camper i København nødvendiggør ikke en campingvogn eller en autocamper, da der er rig mulighed for at leje en campinghytte og/eller en campingplads.

Hos Hundige Strand Familie Camping er I garanteret en stemning, som vil få jer helt ned i gear. Vores campingplads er beliggende tæt på strand og grønne områder, og atmosfæren emmer af afslapning. Tag en slapper på drømmesengen i det fri, gå ned til vandet eller arranger en udflugt til Københavns mange seværdigheder. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Samtidig med at I får glæden ved at bo tæt på stranden og naturen, så kan I nemt køre ind til midten af København med bil eller S-tog. Her kan I komme til centrum med en rejsetid på 20 minutter, fra den nærliggende S-togstation. Vi giver naturligvis gerne inspiration til, hvad I kan opleve i Købehavn.

Fordelene ved camper København – Hundige Strand Familie Camping

Vores camper plads er spækket med skønne faciliteter. Stranden er lige i nærheden og er i øvrigt Københavns eneste med direkte adgang til børnevenlig badestand. Lige uden for vores campingplads finders dagligvarebutik, bager og restauranter. Vi har børnevenlige fællesarealer, hvor al slags leg kan forekomme. Derudover er der blandt andet en fælles grill, så du og din familie kan nyde aftensmaden under åben himmel.

  • Københavns eneste campingplads med direkte adgang til badestrand
  • Børnevenlig med masser af aktiviteter for hele familien
  • Med bil, bus eller tog tager det kune 20 minutter at komme til København centrum
  • Supermarked, bager og restaurant er lige i nærheden
  • Udendørs grill, som er til fri benyttelse
  • Lej en campinghytte eller en campingplads – det er op til jer og jeres behov
  • Dejlige naturgrønne områder

Vi har de rette faciliteter

Vi har i alt 42 campingpladser, hvor vi har sørget for, at alle praktiske faciliteter er let tilgængelige. På pladsen er der nemlig mulighed for frisk vand, således I nemt kan få vand på jeres campingvogn. Derudover er der badefaciliteter, toiletter og el faciliteter tæt på alle pladserne.

Vores unikke beliggenhed gør os til det optimale valg, hvis I ønsker stemningen ved både storbysferie og campingferie.  

Ønsker du mere information om camper København og vores services, så kontakt os gerne. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen