Børnevenlig campingplads

Børnevenlig campingplads

Nyd jeres ferie på en børnevenlig campingplads

Hos Hundige Strand Familiecamping tilbyder vi en børnevenlig campingplads i naturskønne omgivelser og med et stort udvalg af ferieaktiviteter for hele familien.

På en campingferie hos os tilbyder vi faciliteter, der vil falde godt i dit barns smag. Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Legeplads med hoppepude
  • Indhegning af søde geder
  • Gåafstand til park, skov og strand
  • Udlejning af cykler til hele familien
  • Nærliggende storcenter med biograf
  • Nye legekammerater

 

I vil få mulighed for at være tæt på både strand, skov og by på samme tid. Her er således mulighed for at kombinere alt det bedste – afslapning, badeture, byture til København og ikke mindst kvalitetstid med børnene. En familieferie på en børnevenlig campingplads vil give jeres familie minder for livet.

I finder ikke ligeså børnevenlige campingpladser andre steder end som hos Hundige Strand Familiecamping.

Børnevenligt område

Uanset vejret er der muligheder for at underholde familiens mindste, når du besøger Hundige Strand Familiecamping. I gåafstand finder I en lækker børnevenlig sandstrand. I kan også forkæle jeres børn og jer selv med en hyggelig gåtur til Hundige Havn og få en is. Er vejret ikke til udendørs badning eller en gåtur, ligger Ishøj Svømmehal blot 3 km derfra, som byder på vandrutsjebane samt henholdsvis baby- og børnebassin.

Waves Shoppingcenter ligger ikke mere end 850 meter fra campingpladsen, hvor I blandt andet vil have mulighed for shopping eller en biograftur, mens der kun er 800 meter til nærmeste station.

Hold en billig ferie på børnenes præmisser i Danmark

Hos Hundige Strand Familiecamping har I mulighed for at medbringe egen campingvogn eller autocamper. Er I blandt de mange, der ikke ejer hverken campingvogn eller autocamper, så tilbyder vi udlejning af campinghytter. Hytterne er perfekt til børnevenlig camping. De er alle med overdækket terrasse, hvilket betyder at børnene har mulighed for skygge, hvis solen bliver for stærk, eller I kan nyde de lyse sommeraftener på trods af regnvejr.

I kan læse mere om vores campinghytter her.

Følg os på Facebook og få de seneste nyheder

Vi bestræber os hele tiden på at forbedre os og være en børnevenlig campingplads. Vi ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, når de er på campingferie hos os. På vores Facebookside kan I læse andres oplevelser af opholdet hos os. Siden opdateres også løbende med vores egne nyheder og billeder fra pladsen.

Følg os på Facebook, hvor I blandt andet kan læse gæstevurderinger fra andre børnefamilier.

Kontakt Hundige Strand Familiecamping

Vi ses til en uforglemmelig ferie på vores børnevenlig campingplads.
Har I spørgsmål angående campingpladsen eller bookning, så kontakt os endelig på tlf. 20 21 85 84 eller på info@hsfc.dk.

I har også mulighed for at udfylde kontaktformularen og blive kontaktet.

Book jeres næste campingferie online.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen