Billigste campingpladser

Billigste campingpladser

Velkommen til Hundige Strand Familiecamping

Hvis du leder efter Danmarks billigste campingplads, er Hundige Strand Familiecamping et godt sted at starte. Vi ligger imellem strand, natur og byliv og har alle forudsætninger for en dejlig campingferie for hele familien. Kom selv og besøg os og se hvad vi har at tilbyde, der gør, at vi er en populær campingplads.

Se vores priser og book din ferie her allerede nu.

En af Danmarks billigste campingpladser, tæt på by og hav

Det kan være uoverskueligt at finde god og billig camping Danmark, men hvis du først har fundet Hundige Strand Familiecamping, behøver du ikke lede mere. Campingpladsen ligger både tæt på byen og havet og ligger som den eneste campingplads i København ved en badestrand. Hos os får du ikke bare en billig campingferie men også en ferie, hvor du har mange muligheder lige uden for døren. Med vores beliggenhed ned til Køge Bugt, kan du benytte den børnevenlige badestrand den ene dag og tage på shoppingtur eller kulturel udflugt den næste. Vores familiære atmosfære giver plads til alle, der sætter pris på en afslappende ferie i dejlige naturomgivelser og hvis du har brug for lidt mere stimulering, er der kun kort afstand til bylivet med alt, hvad det indebærer. Blandt andet kan I besøge København, der kun er en 20-minutters S-togstur væk, samt Køge, Roskilde og Helsingør. Der er kun 800 meter til den nærmeste S-togstation og 850 meter til Waves shoppingcenter med 110 butikker og et shoppingareal på 62.000 m².

Læs mere om forslag til aktiviteter og udflugtsmål her.

Alsidig campingplads med gode faciliteter

Hos Hundige Strand Familiecamping har vi faciliteter til alle behov. Hos os får du en dejlig campingferie uanset hvilken form for ferie, der er din foretrukne. Vi tilbyder både:

 

Alle overnatningsmulighederne giver grobund for en god nats søvn, så du kan stå udhvilet op og nyde hver dag i din ferie med forskellige spændende aktiviteter. Lige meget hvordan du vælger at holde din ferie hos os, får du glæde af flere fordele, bl.a.:

  • S-togstation 800 meter væk
  • Børne- og hundevenlig campingplads
  • Københavnsområdets eneste campingplads med strand
  • Waves Shoppingcenter 850 meter væk
  • WIFI på hele campingpladsen
  • Gode handlemuligheder

 

Hundige Strand Familiecamping har desuden åbent hele året rundt og vi glæder os til at se dig, uanset om du kommer i sommerferien, vinterferien eller efterårsferien.

Læs mere om vintercamping her.

Kontakt os for mere information eller book din ferie her

Hundige Strand Familiecamping glæder os til at byde dig velkommen til din næste campingferie hos en af Danmarks billigste campingpladser.

Vi er altid klar til at hjælpe og hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os her.

Se priser og book din ferie direkte her.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen