Billig campingplads

Billig campingplads

Hold din næste ferie hos Hundige Strand Familiecampings campingplads

Skal familiens næste ferie være en campingferie – så vælg Hundige Strand Familiecamping. Vi er Danmarks ældste eksisterende campingplads placeret ved Køge Bugt. Vores naturskønne omgivelser er perfekte til at finde fred og ro i en ellers hektisk hverdag. Hos os har I mulighed for at campere i både campingvogn, autocamper, telt eller i en af vores dejlige campinghytter.

Hos os kan du campere indendørs

Hos Hundige Strand Familiecamping har vi mange muligheder inden for camping. I kan campere i campingvogn, telt eller i autocamper. Ejer du ikke en campingvogn, eller er I bare mere til at sove indendørs, så tilbyder vi også billige campinghytter. I vores rummelige campinghytter finder I dyner, hovedpuder og madrasser, så I kan vågne op friske og udhvilede til en masse sjove aktiviteter. Vores hytter er fuldt møbleret til familiemiddage, spilleaftener, eller hvad hjertet nu begærer. 

I hytterne finder I alt fra kaffemaskine til gryder og pander og selvfølgelig et køleskab. Rejser I med mindre børn tilbyder vi lån af børnestole og -senge helt gratis. Det eneste I skal gøre er, at oplyse det ved bestillingen af jeres campingferie.
Til alle hytter hører der også en terrasse med havemøbler med, hvor I i ro og mag kan nyde jeres morgenkaffe.

Læs mere om leje af vores hytter her.

Camping i naturen – tæt på byliv og oplevelser

Hos Hundige Strand Familiecamping kan I nyde naturen, men stadig være tæt på byliv og en masse spændende aktiviteter. Er vejret til strand og badning, er vi udstyret med badestrand, hvor der både er plads til vandhunde og til at få en flot kulør på kroppen.

Er I mere til sjove og spændende attraktioner og kulturelle tilbud, kan I på blot 20 minutter med toget, befinde jer i Københavns bymidte. Her har I mulighed for at besøge museer, slotte eller prøve forlystelser.  
Vi anbefaler at I besøger:

  • København hvor I kan opleve et hav af attraktioner
  • Køge hvor I kan opleve havnemiljø og vandland
  • Roskilde hvor I kan opleve domkirken og vikingeskibsmuseet
  • Helsingør hvor I kan møde Holger Danske i Kronborgs kasematter

 

Tag på en afslappende ferie på en billig campingplads - Hundige Strand Familiecamping

Har I spørgsmål om en billig campingplads eller til jeres allerede eksisterende booking, er I velkomne til at kontakte os. Vores medarbejdere sidder klar på tlf. 20 21 85 84 eller på mail info@hsfc.dk. I kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til jer hurtigst mulig. Vi glæder os til at se jer hos Hundige Strand Familiecamping.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen