Bedste campingplads Sjælland

Bedste campingplads Sjælland

Hundige Strand Familiecamping – du finder ikke en bedre placering

Leder du efter en af de bedste campingpladser på Sjælland? Så skal du helt sikkert prøve Hundige Strand Familiecamping. Du finder ikke en campingplads med en bedre placering på hele Sjælland. Campingpladsen er den ældste eksisterende i Danmark, hvilket selvfølgelig ikke er uden grund.

Hvorfor er Hundige Strand Familiecamping den bedste campingplads Sjælland?

Vi er den eneste campingplads i Københavnsområdet, hvor der er adgang til strand, og så er den endda hele otte kilometer lang samt børnevenlig. Med den nærtliggende S-togsstation er der kun 20 minutter til Københavns Hovedbanegård, hvor hele vores smukke hovedstad ligger åben for dig og din familie med store kulturelle oplevelser. Danmarks største storcenter, Waves Shopping Center, ligger under en kilometer væk, som både byder på shoppingsmuligheder og en biograf.

Omkring Hundige Strand Familiecamping er der også massere af natur og rekreative områder, som er perfekt til at vandre og cykle. Det er selvfølgelig muligt at leje cykel på campingpladsen. Herudover tilbyder vi blandt andet også dagligvarebutik, bager og restauranter.

Derfor tør vi godt stå inde for, at Hundige Strand Familiecamping er den bedste Campingplads på Sjælland.

Læs mere om priser eller book her.

Bedste Campingplads Sjælland tilbyder forskellige former for overnatning

Hundige Strand Familiecamping er for alle, uanset om du er en erfaren campist eller aldrig har camperet før. Vi har plads til over 200 campingvogne fordelt på to pladser. Det er muligt at leje en campingvogn på pladsen, hvis I ikke har en selv.

Læs mere om camping med campingvogn her.

Vi har selvfølgelig også en teltplads, lige ned til stranden, hvis I foretrækker at slå telt op i stedet for. Mere simpelt og afslappende bliver campinglivet ikke.

Læs mere om telt camping her.

Det er også muligt at benytte en autocamper. Vi har plads til 42 autocampere, hvor det er muligt at tømme og påfylde vand.

Læs mere om camping i autocamper her.

Sidst, men ikke mindst, tilbyder Hundige Strand Familiecamping leje af campinghytter. I campinghytterne finder I blandt andet dyner, spisebord, kaffemaskine, køleskab og meget mere.

Læs mere om leje af campinghytte her.

Bedste camping Sjælland har det hele og mere til

Selvom Hundige Strand Familiecamping har budt gæster velkommen lige siden 1926, så er vi en moderne campingplads med alt, hvad der hører til:

  • Wi-fi
  • Fælles grillpladser med borde og stole
  • Køkkener og tv-stue
  • Vaskeri og tørremuligheder
  • Bade- og toiletmuligheder
  • Hoppepude og andet sjov for børnene
  • Dagligvarebutik, bager, restauranter
  • Mulighed for strøm på campingpladsen
  • Vandpåfyldning og -tømning

Hundige Strand Familiecamping er altid åben for dig og din familie

De fleste forbinder camping med sol og sommer, hvilket selvfølgelig også altid er en sikker vinder. Campinglivet kan dog også give store oplevelser på andre tidspunkter af året. Derfor har vi selvfølgelig sørget for, at den bedste campingplads Sjælland har helårscamping. Kunne det for eksempel ikke være hyggeligt at sidde i en varm campinghytte, se sneen falde, drikke varm kakao og tage et brætspil med familien? Eller hvad med en hurtig campingtur i weekenden uden for ferier, hvor I kan komme helt ned i gear, inden det bliver hverdag igen? Campinglivet kan give mange store oplevelser, de står bare og venter på jer.

Her kan du læse mere om helårscamping.

Bedste campingplads Sjælland – hvem vil snyde sig selv for det?

Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål eller vil booke din næste ferie. I vil helt sikkert ikke fortryde det.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen