Autocamper

Autocamper

Ferie med autocamper lige midt i naturen

Camping eller byferie? – Hvorfor nøjes, hos Hundige Strand Familie Camping kan du med autocamper opleve begge. 

Hundige Strand Familie Camping tilbyder autocamperpladser tæt på København med udsigt over Øresund. Med sin placering tæt på København har du mulighed for at opleve kulturen og livet som byen tilbyder, og samtidig nyde den afslappede og familiære stemning ud til Øresund. Når du camperer med din autocamper hos os, vil du være lige midt i naturen, da vi er omgivet af smuk natur, som indgyder til afslapning.

Autocamperplads i København

På Hundige Strand Familie Camping har vi plads til 42 autocampere, hvor der er rig mulighed for at tømme og påfylde frisk vand på din autocamper. På pladsen forefindes der badefaciliteter, toiletter og el faciliteter. Hundige strand familie camping er den eneste autocamperplads i København med direkte adgang til børnevenlig badestrand. Dagligvarebutik, bager, restauranter og grill findes lige uden for autocamperpladsen.

Hundige Strand Familie Camping er en to stjernet campingplads, hvor det er gratis at medbringe sin hund, det er tilladt at lufte hunden i vores nye hundepark.

Se masser af stemningsbilleder fra campingpladsen.

Ønsker du kulturelle oplevelser og spændende attraktioner ligger Hundige Strand Familie Camping tæt på skønne byer som København, Roskilde og Køge. Det tager blot 20 minutter i S-tog til centrum af København, der er således mulighed for at lade sin autocamper stå, hvis man vil opleve byen helt tæt på.

Læs mere om autocamper Roskilde og vores faciliteter for autocampere.

Vi byder velkommen

Autocamperpladsen har vinteråbent fra 1/11 – 31/3, du skal blot bestille plads i forvejen via vores hjemmeside. Priserne er sæsonbestemte, og inkluderer bad og adgang til alle faciliteter.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Her kan vi også oplyse dig om sæsonpriser. Kontakt hos her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hundige Strand Familie Camping.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen