autocamper roskilde

Autocamper Roskilde

Autocamping eller storbyferie? - Hvorfor nøjes, når du hos Hundige Strand Familie Camping kan få begge dele med din autocamper Roskilde


Hos Hundige Strand Familie Camping kan du og din familie tage på ferie i jeres autocamper i naturrige omgivelser, men samtidig opleve storbyernes pulserende liv.

Lej en autocamperplads - Autocamper Roskilde

Vælger I at parkere jeres autocamper hos Hundige Strand Familie Camping er I garanteret en afslappet stemning, hvortil omgivelserne består af smuk grøn natur og badestrand lige i nærheden.

I vores autocamper park har vi plads til at indlogere hele 42 autocampere. Her vil der være rig mulighed for at tømme og påfylde frisk vand på jeres autocamper. Vi har sørget for, at alle praktiske faciliteter er let tilgængelige. Der er nemlig badefaciliteter, toiletter og el faciliteter tæt på alle pladserne.

Vores unikke beliggenhed gør os til et sikkert ferievalg, hvis I både ønsker storbysferie og autocamperferie på én og samme tid.

Vi har de bedste faciliteter, når der er tale om autocamperferie

Samtidig med at I får glæden ved at bo tæt på stranden og naturen, så er det nemt at planlægge en udflugt til København, Roskilde eller andre nærliggende byer. Her kan I komme til centrum på 20 minutter. Vi er naturligvis meget behjælpelige med, hvad I kan opleve i Købehavn.

For at give jer et overblik af, hvad I kan forvente hos Hundige Strand Familie Camping har vi opridset nogle af vores unikke faciliteter:

  • Vi er Københavns eneste autocamper Roskilde park med direkte adgang til badestrand
  • I får masser af aktiviteter for hele familien
  • Med bil, bus eller tog tager det blot 20 minutter at komme til Københavns centrum
  • Supermarked, bager og restaurant er lige i nærheden
  • Udendørs grill, som er til fri benyttelse
  • Skønne naturgrønne områder


Vores autocamper plads er altså spækket med skønne og familiære faciliteter, som er med til at skabe den bedste ferie for jer. Stranden er lige i nærheden og er i øvrigt Københavns eneste autocamper Roskilde park med direkte adgang til badestand. Lige uden for pladsen er der en dagligvarebutik, en bager og restauranter. Vi har børnevenlige fællesarealer, hvor al slags leg kan forekomme. Derudover er der en fælles grill, så du og din familie ikke behøver at medbringe egen gril.

Ønskes der mere information om autocamper Roskilde og Hundige Strand Familie Campings services, så kontakt os gerne på telefon +45 43 90 31 85, hvor vi er klar til at hjælpe med at arrangere familiens næste ferie.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen