autocamper københavn

Autocamper København

Hundige Strand Familiecamping giver dig og din familie mulighed for at holde ferie midt i naturen


Kender du det, når du sidder sammen med familien en søndag eftermiddag og planlægger årets sommerferie? I har alle sammen hver jeres forventning til, hvor jeres autocamper skal køre hen i år og hvad I skal lave? Og det kan måske være svært at nå til enighed.

Hundige Strand Familiecamping giver dig og din familie alt det I har brug for, når I skal holde ferie i en autocamper i Danmark. Vi har en autocamper park med plads til 42 autocampere, så der er masser af plads til hele familien.

Hos os har I mulighed for at holde ferie i naturskønne omgivelser, hvor der er rig mulighed for at tage til stranden og bade. Campingpladsen ligger blot 20 minutter fra København, hvor I kan opleve nogle af Danmarks mest berømte seværdigheder på tættest hånd. Så hvad enten I vil have en sjov dag i Tivoli eller I er mere interesseret i at se Den Lille Havfrue, så er der ingen undskyldninger for ikke at tage afsted.

Hundige Strand Familiecamping er et sikkert valg, når du skal holde sommerferie, efterårsferie eller bare har brug for et par dage fri. Har du brug for en autocamperplads København, så er vi klar til at byde dig og din familie velkommen.

Hundige Strand Familiecamping har alle faciliteterne til din ferie

De besøgende på Hundige Strand Familiecamping fortæller os år efter år, at de sætter stor pris på den afslappede og familiære stemning, der er på pladsen. Vi har mange børnefamilier og derfor har vi indrettet pladsen, så du trygt kan tage dine børn med på ferie og lade dem løbe og lege på pladsen.
Der er mange fordele ved at holde ferie i en autocamper:

  • Hele familien kan rejse sammen
  • I kan opleve storbyen og samtidig nyde jeres ferie i naturen
  • Det er forbundet med stor frihed, da I kan køre hvorhen I vil, når I vil


Hos Hundige Strand Familiecamping har I adgang til alle de faciliteter, I har brug for, når I er på ferie. Vi har både badefaciliteter, toiletter og el-faciliteter tæt på alle pladserne. Der ligger desuden et supermarked, en bager og en restaurant lige i nærheden, så I altid har det I mangler lige ved hånden.

Vi tilbyder desuden familiecamping til dig, der ikke har en autocamper København.

Autocamper København - Camping når det er bedst

Hundige Strand Familiecamping har det der skal til for, at familien får en dejlig ferie. Det er vigtigt for os, at vores besøgende får en god ferieoplevelse og derfor vil vi være behjælpelige med alt det I behøver, lige fra I ankommer til I tager hjem. Vores medarbejdere vil gøre, hvad de kan for, at I får en ferie, som der kan ses tilbage på i mange år.

Er du interesseret i mere information om autocamper parkering København, så kontakt Hundige Strand Familiecamping på 20 21 85 84 eller info@hsfc.dk.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen