campingvogn

Campingvogn

Lad ikke din campingvogn samle støv. Går du og din familie og leger med tanken om en camping ferie i Danmark, tilbyder Hundige Strand Familiecamping lidt af det hele


20 minutters kørsel og I står midt i Københavns summende byliv, hvor de kulinariske og kulturelle oplevelser ligger side om side. Når byens liv bliver for overvældende, trækker du og din familie jer tilbage til campingpladsens rolige og smukke omgivelser. Hundige Strand Familiecamping er for alle!

Camping i skønne omgivelser

Med kridhvidt sand mellem tæerne og lyden af Øresunds vuggende bevægelser, står du og nyder din morgenkaffe, mens du betragter den betagende udsigt over Køge Bugt. Lyder dette som et behageligt scenarie? Så er strandcamping svaret.

En camping ferie i Danmark har mere at byde på, end du måske lige går og tror.

Hundige Strand Familiecampings campingpladser er placeret i indbydende, naturskønne og børnevenlige omgivelser. Der er muligheder for cykelleje, og hvis humøret blot er til afslapning og kortspil med familien i campingvognens hjemlige omgivelser, er du også kommet til det rette sted.

Camping Sjælland – et væld af oplevelser

Fra campingpladsen er det nemt at tage små afstikkere til omkringliggende byer, hvor stemningen er mindre pulserende end i det centrale København.

Du finder den gamle købstad og havneby, Køge, der emmer af liv og historie. Der er kongernes by, Roskilde – en by med sjæl beliggende ved den smukke Roskilde fjord og med seværdigheder såsom Vikingeskibsmuseet og domkirken. I Helsingør kan du besøge Kronborg og slentre ned af de små, hyggelige gader, og i Malmø kan du få stillet enhver shoppelyst til billige priser.

Når du og din familie besøger Hundige Strand Familiecampings camping pladser, ligger de spændende, kulturelle oplevelser kun lige rundt om hjørnet.

Vi byder alle former for campister velkommen

Hundige Strand Familiecamping kan være dig behjælpelig, uanset om du er en erfaren campist eller blot er interesseret i at afprøve campinglivet, uden selv at være ejer af en campingvogn. I dette tilfælde kan du leje en campingvogn hos os.

Vi har to campingarealer, der tilsammen har lidt over 200 campingenheder. Her kan du møde gæster fra hele verden, og måske få nye bekendtskaber.


Kontakt os for yderligere spørgsmål

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende din campingferie.

Find vores kontaktinformationer her.

Vi glæder os til at se dig på én af Danmarks ældste campingpladser Sjælland.

 

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen